Informer en MultiTankcard presenteren mobiliteitspas voor ondernemers

Informer en MultiTankcard zijn een unieke samenwerking aangegaan. Het resultaat is een mobiliteitspas waarmee elke gebruiker van InformerOnline alle zakelijke mobiliteitskosten met één pas kan afrekenen. De totale uitgaven komen op één overzichtelijke verzamelfactuur en lopen zo zonder enige inbreng van de ondernemer automatisch de boekhouding in. Alles is direct klaar voor de BTW aangifte, dat is pas Fiscus-Proof!

Geen gedoe met losse bonnen en declaraties
De mobiliteitspas van MTc en Informer kan onder andere gebruikt worden om te tanken, te parkeren, elektrisch op te laden en voertuigen te wassen. Diensten kunnen eenvoudig via de beheertool van MTc 'aan' of 'uit' worden gezet. De gemaakte kosten staan overzichtelijk op één maandelijkse factuur. Deze factuur komt automatisch in de boekhouding bij InformerOnline en maakt aparte bonnen en declaraties in één klap overbodig. Bovendien krijgen ondernemers direct inzicht in de kosten en is het mogelijk om te controleren welke zakelijke transacties er per pas of persoon zijn afgerekend.
Alle kosten direct verwerkt in InformerOnline

De facturen van MultiTankcard worden direct in elektronisch formaat (UBL) naar de boekhouding van InformerOnline gestuurd. Dankzij het elektronische formaat wordt alle factuurinformatie direct herkend en hoeven er nooit meer gegevens overgetypt te worden, de kans op invoerfouten wordt hiermee drastisch verlaagd. Bovendien worden de verschillende transacties in InformerOnline direct aan de juiste kostencategorie gekoppeld en wordt de BTW direct op de juiste manier verwerkt voor de BTW aangifte.

Volgens Remco Frühauf, CEO van Informer, past de mobiliteitspas goed bij de missie van Informer. "Dankzij deze mobiliteitspas worden ondernemers deels bevrijd van losse bonnen en declaraties. Alle mobiliteitskosten staan direct in de boekhouding, en allemaal geheel fiscusproof. Op deze manier is boekhouden weer eenvoudiger en sneller geworden."

Eerlijke prijs
MultiTankcard en Informer hebben bij deze samenwerking gestreefd naar een eerlijke prijs voor ondernemers. De mobiliteitspas, te gebruiken bij alle benzinepompen (circa 4.200 stations) in Nederland, is voor gebruikers van InformerOnline al beschikbaar vanaf Euro 2,50 per maand.

Gratis portals voor gebruik, inzicht en beheer
Pashouders van de MTc pas kunnen gratis gebruik maken van apps en tools van MultiTankcard om mobiel te parkeren, tankstations te vinden en meer. Het beheren en controleren van het pasgebruik doet de ondernemer online via de MTc Mobility Manager.

Geplaatst in:

Wilt u meer weten over Informer, het online administratiepakket en onze andere diensten en producten? Op www.informer.nl leest u meer over onze organisatie en de mogelijkheden. Of neem contact op met Informer. Tel.: 085-401 6789 of via: info@informer.nl.

Informer Software B.V.

plaats:
Rijswijk (ZH)
website:
http://www.informer.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234