Darling Ingredients Inc. kondigt Conferentiegesprek en Webcast aan over haar Resultaten in het Derde Kwartaal van 2016

IRVING, Texas, 8 november 2016 /PRNewswire/ -- Darling Ingredients Inc. zal op vrijdag 11 november 2016 een conferentiegesprek en webcast houden om de financiële resultaten van het bedrijf in het derde kwartaal van 2016 te bespreken. De teleconferentie zal beginnen om 8:30 am ET met als gastheren Dhr. Randall Stuewe, Uitvoerend Directeur en Voorzitter van de Raad van Bestuur, en Dhr. John Muse, Uitvoerend Vicevoorzitter en Financieel Directeur. Daarnaast zal het bedrijf een diapresentatie ter beschikking stellen in aanvulling op de formele presentatie van het management. Deze presentatie is beschikbaar in het luik 'Betrekkingen met Beleggers' op de website van het bedrijf. Het bijhorende persbericht zal worden gepubliceerd na de sluiting van de markt op 10 november 2016.

Gezien het historisch hoge oproepvolume, biedt het bedrijf aan de deelnemers de mogelijkheid om zich op voorhand te registreren voor de conferentie via de volgende link: http://dpregister.com/10094666 [http://dpregister.com/10094666]

De geregistreerde deelnemers zullen een e-mail ontvangen met een agendaherinnering, evenals een inbelnummer en een PIN code waarmee ze op 11 november 2016 onmiddellijk toegang hebben tot de conferentie.

De deelnemers die zich niet op voorhand willen registreren voor het conferentiegesprek kunnen bellen op nummer 866-777-2509 (vanuit de VS) of op nummer 412-317-5413 (vanuit andere landen) en naar de conferentie van "Darling Ingredients" vragen. Twee uur na het einde van het conferentiegesprek en tot 18 november 2016 zal er een weergave beschikbaar zijn. Om de weergave te beluisteren, bel 877-344-7529 (vanuit de VS), 855-669-9658 (vanuit Canada) en 412-317-0088 (vanuit andere landen) en gebruik de referentiecode 10094666. De live webcast en de gearchiveerde weergave kunt u ook terugvinden op de website van het bedrijf: http://ir.darlingii.com [http://ir.darlingii.com/].

Over Darling

Darling Ingredients Inc. is de grootste beursgenoteerde ontwikkelaar en producent ter wereld van duurzame natuurlijke ingrediënten uit eetbare en niet-eetbare biologische voedingsstoffen, waarmee het bedrijf een groot aantal ingrediënten en speciale producten maakt voor klanten in de farmaceutische, voedings-, huisdiervoeding-, dierenvoeder-, technische, brandstof-, bio-energie- en meststoffenindustrieën. Het bedrijf is op vijf continenten actief; het verzamelt en verwerkt dierlijke bijproducten tot veelgebruikte en speciale ingrediënten, waaronder gelatine, eetbare vetten, diervoedervetten, dierlijke eiwitten en diermeel, plasma, ingrediënten voor huisdiervoeding, organische meststoffen, geel vet, grondstoffen voor brandstof, groene energie, natuurlijke omhulsels en huiden. Eveneens verzamelt en verwerkt het bedrijf gebruikte keukenolie en afval van commerciële bakkerijen tot waardevolle ingrediënten voor dierenvoer en brandstof. Daarnaast biedt het bedrijf diensten op het gebied van vetverwijderingssystemen voor de horecasector en milieudiensten voor voedselverwerkers. En het verkoopt apparaten voor de levering en inzameling van bakolie in restaurants. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van het bedrijf: www.darlingii.com [http://www.darlingii.com/].

Safe-Harbor Verklaring

De verklaringen in dit persbericht die verwijzen naar de toekomstverwachtingen of -voorspellingen van het bedrijf of het management zijn toekomstgerichte verklaringen die onder de Safe-Harbor bepalingen van de Securities Act van 1933 en de Securities Exchange Act van 1934 vallen. De toekomstgerichte verklaringen kunnen worden herkend aan de woorden "menen," "verwachten," "dienen," "schattingen," "beogen," en andere vergelijkbare uitdrukkingen. Het is belangrijk om te weten dat de feitelijke resultaten wezenlijk verschillend kunnen zijn van de verwachte resultaten in dergelijke toekomstgerichte verklaringen. De rapporten overeenkomstig formulier Form 10-K en de kwartaalrapporten overeenkomstig formulier Form 10-Q die bij de SEC zijn ingediend, kunt u op de website van Darling vinden: http://ir.darlingii.com [http://ir.darlingii.com/].


Neem voor meer informatie contact op met:

Melissa A. Gaither 251 O'Connor Ridge Blvd.,
Suite 300

Vice President Investor Relations and Tel.: 972-717-0300

Global Communications

mgaither@darlingii.com
Darling Ingredients Inc.


Web site: http://www.darlingii.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234