Collinson Group en Swissport Partnership openen nieuwe lounge in Terminal 3 op Heathrow

LONDEN, November 8, 2016 /PRNewswire/ --Reizigers krijgen tot eind januari 2017 een glaasje Prosecco aangeboden bij Club
Aspire  
Airport Lounge Development (ALD), een dochteronderneming van de Collinson Group en Swissport, heeft vandaag de opening van Club Aspire bekendgemaakt, een nieuwe lounge in Terminal 3 op Londen Heathrow, in antwoord op de toenemende vraag naar loungeruimte.
(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20151026/280732LOGO )

(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20161107/436723 )

Club Aspire bevindt zich vlak bij Gate 9 en is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende reiziger op een van de drukst bezochte luchthavens ter wereld. Club Aspire is toegankelijk voor eersteklas reizigers van de deelnemende luchtvaartmaatschappijen, als onderdeel van hun ticket, en voor Priority Pass(TM)-, LoungeKey(TM)- en Lounge Club(TM)-leden. Reizigers zonder lidmaatschap kunnen vooraf een verblijf van 3 uur boeken tegen een introductietarief van GBP24.99 via de loungeboekingsite van Swissport https://www.executivelounges.com of via https://www.loungepass.com .  Reizigers kunnen er ook terecht zonder boeking, tegen betaling van een introductieprijs van GBP29.99 (afhankelijk van beschikbaarheid).
Ter ere van de opening krijgen reizigers tot 31 januari 2017 een glaasje prosecco aangeboden. De hagelnieuwe lounge met een capaciteit van meer dan 120 passagiers, is stijlvol ingericht volgens hedendaags design. De lounge is onderverdeeld in specifieke zones waar reizigers voor vertrek kunnen werken, rusten of zich kunnen laten verwennen, inclusief luxe behandelingen van Bliss(R) Spa.
Errol McGlothan, Directeur van ALD zegt: "We zijn blij dat we ons Club Aspire-concept nu ook kunnen aanbieden aan reizigers in Terminal 3, precies een jaar nadat we werden overweldigd door het succes van ons concept in Terminal 5. Club Aspire in ontwikkeld op basis van de behoeften van zakenreizigers en biedt daarnaast volop keus aan onafhankelijke reizigers die op zoek zijn naar de perfecte start van hun reis."
Shaun Weston, Travel Services Director, Swissport laat weten: "Het loungeaanbod van Swissport is sinds de lancering van het Aspire-merk in 2012 gestaag in populariteit toegenomen en is nu te vinden op vele wereldwijde bestemmingen. Dankzij de opening van Club Aspire zijn we nu aanwezig in een van de drukst bezochte luchthaventerminals ter wereld en dat betekent een nieuw succes voor Swissport.  We zijn blij dat we onze operationele expertise kunnen combineren met die van ALD om zo opnieuw een eersteklas loungeruimte te creëren."
Stephen Wilkinson, Property Director, Heathrow zegt: "Na het succes van 'Aspire, the Lounge and Spa at LHR T5', zijn we blij dat we in Terminal 3 dezelfde ervaring kunnen aanbieden met Club Aspire. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om het onze klanten zoveel mogelijk naar de zin te maken als ze vliegen, en we hopen dat ze zullen genieten van deze nieuwe loungeruimte."


Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20161107/436723http://photos.prnewswire.com/prnh/20151026/280732LOGO


Collinson Group


CONTACT: Jamie Ivory, Brands2Life, +44 7592 1200,collinsongroup@brands2life.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234