RedSocks Security benoemt David Finn als nieuw lid Advisory Board

RedSocks Security, een leverancier van Cyber Security oplossingen gespecialiseerd in het detecteren van malware, heeft de benoeming van een nieuw lid van de Raad van Advies, David Finn, aangekondigd. Tot begin 2016 was Finn Chief en Executive Director bij Microsoft's Digital Crimes Unit, waaronder ook het toezicht van het Cybercrime Center van Microsoft hoofdkantoor in Redmond, Washington viel.

Gedurende zijn 4 jaar lange carrière bij de Digital Crimes eenheid van Microsoft bestuurde en gaf hij leiding aan een team van meer dan 150 Cyber Security experts over de hele wereld, hielp Finn bij het wereldwijd positioneren van Microsoft in de strijd tegen schadelijke bedreigingen en cybercriminaliteit.

David Finn heeft verschillende soorten samenwerkingen opgezet met diverse internationale overheidsinstanties, inclusief de FBI, Europol en Interpol. Daarnaast heeft hij getuigd voor de Senaat van de Verenigde Staten m.b.t. cyberoplichting. Als openbaar woordvoerder van het bedrijf, heeft hij interviews gegeven in de media en gesproken op evenementen en conferenties.

Momenteel is David Finn Chief Operation Officer van AppEsteem, een Cyber Security bedrijf gevestigd in Seattle. Met voormalig collega's van Microsoft, gespecialiseerd in het bestrijden van cybercrime, is David Finn dit bedrijf gestart en zijn zij gefocust op bestrijding van fraude, bedrog en op malware in de software download industrie.

"Ik ben erg trots dat we zo'n autoriteit op gebied van Cyber Security in onze board hebben. David is al enige tijd erg enthousiast over RedSocks en we kunnen de samenwerking nu nog meer intensiveren. Zijn ervaring als hoofd van het Microsoft Cyber Security center en in de Amerikaanse overheid en justitie is voor ons van grote waarde." - Floris van den Broek, CEO RedSocks Security

Voordat hij bij Microsoft ging werken, werkte Finn als een assistent procureur-generaal in de Verenigde Staten voor het Zuidelijke District van New York. Hier vervolgde hij federale misdrijven in één van de drukste strafrechtgebieden in de Verenigde Staten. Ook heeft hij gewerkt als een advocaat bij het advocatenkantoor van Davis Polk en Wardwell in Washington D.C.

Mr. Finn behaalde zijn Master (Cum Laude) aan de Harvard University Law School en zijn Bachelor in Government van de Harvard University (Magna Cum Laude).

David Finn's functie als lid van de Advisory Board van RedSocks Security B.V. is ter ondersteuning van de organisatie bij het realiseren van de mondiale en Amerikaanse expansie en hij zal een belangrijke rol spelen bij de dagelijkse vertegenwoordiging van RedSocks Security wereldwijd.

Over RedSocks Security B.V.:
RedSocks Security is een leverancier van Cyber Security oplossingen en een partner van de "Haagse Security Delta", gevestigd in Den Haag, Nederland. Opgericht in 2012 heeft RedSocks Security de Malicious Threat Detector ontwikkeld. Deze stelt de Enterprise klanten in staat kwaadaardige gedragingen en bestemmingen te monitoren. Updates van 50.000+ indicators worden per uur doorgevoerd. RedSocks Security heeft in 2015 een Award gewonnen voor de Beste Start-up in Nederland en was in 2016 genomineerd voor de Beste Security Provider.

Netania Engelbrecht
Marketing Manager
RedSocks Security B.V.
+31 (0)88 13 33 333
netania.engelbrecht@redsocks.nl

RedSocks Security

plaats:
Den Haag

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234