Restiffic Voetenwikkel voor Rusteloze Benen Beschikbaar in Nederland

BREDA, Nederland, 7 november 2016 /PRNewswire/ -- medi USA heeft de internationale expansie van de restiffic® compressie voetenwikkel voor de behandeling van het Rusteloze Benen Syndroom (RBS) in Nederland aangekondigd. restiffic biedt een unieke, betaalbare en medicijnvrije therapie voor patiënten die aan RBS lijden en kan nu online worden gekocht op www.restiffic.nl [http://www.restiffic.nl/].

Video - https://youtu.be/Fe62f6qKGXc [https://youtu.be/Fe62f6qKGXc]

restiffic is beschikbaar via medi Netherlands, een partnerbedrijf van medi USA dat is gevestigd in Breda, Nederland. Peter Roest, Directeur van medi Netherlands, zei, "Het Rusteloze Benen Syndroom tast elk aspect van het leven van de RBS-patiënten aan, evenals het leven van de mensen die hun dierbaar zijn. Met restiffic kunnen we hen nu een klinisch bewezen en medicijnvrije behandeling bieden."

Een aantal hoogtepunten van de klinische studie van restiffic werden in juli 2016 in het Journal of the American Osteopathic Association gepubliceerd:-- Meer dan 95% van de patiënten ervoeren een belangrijke vermindering van
de RBS-symptomen.
-- 40% effectiever dan de heersende farmaceutische behandeling voor RBS.
-- De patiënten ervoeren een vermindering van 69% van de RBS-symptomen na
restiffic gedurende zes weken te hebben gebruikt.

restiffic werd in juni 2016 gelanceerd in de Verenigde Staten en is enthousiast ontvangen door zowel patiënten als clinici. Eén tevreden patiënte getuigt dat haar benen "rustig bleven van zodra ze de restiffic-wikkel rond haar voeten deed," en dat ze "restiffic zou aanbevelen aan iedereen die aan RBS lijdt."

De distributie van restiffic zal worden verdergezet in andere delen van Europa en Latijns-Amerika later in 2016 en in 2017. Vragen over de beschikbaarheid van dit product in specifieke landen kunt u richten aan intl@restiffic.com [mailto:intl@restiffic.com].

In Nederland is restiffic beschikbaar en te koop op www.restiffic.nl [http://www.restiffic.nl/]. In de VS is restiffic beschikbaar en te koop met een voorschrift op www.restiffic.com [http://www.restiffic.com/] of in apotheken op nationaal niveau.

Contact: Maggie Moriarty, (336) 449-4440 toestel 172, maggie.moriarty@mediusa.com [mailto:maggie.moriarty@mediusa.com]Video: https://www.youtube.com/watch?v=Fe62f6qKGXc


medi USA


Web site: http://www.mediusa.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234