Marinemuseum organiseert Scheepshondenverkiezing op 12 november

Op zaterdag 12 november organiseert het Marinemuseum een scheepshondenverkiezing. Deze verkiezing sluit aan bij de familietentoonstelling 'Alle Hens' waarin scheepshond Mazzel een prominente rol speelt. Tussen 13.00 en 15.00 zijn de honden en hun baasjes van harte welkom aan boord van museumschip Schorpioen. In de kajuit van de commandant worden de honden door een professionele fotograaf gefotografeerd. Uiteraard wordt er gezorgd voor water en hondenbrokjes.Voor de baasjes staat er koffie en thee klaar. De winnaar ontvangt na afloop van de verkiezingsdag een bokaal met de titel 'Stoerste Scheepshond'. De digitale foto's kunnen via Facebook worden nabesteld.

De toegang tot museumschip Schorpioen en deelname aan de verkiezing is gratis.

Is jouw hond net zo fotogeniek als Mazzel, de scheepshond uit Alle Hens? Kom dan samen met je hond tussen 13.00 en 15.00 naar museumschip de Schorpioen en wie weet wint jouw hond de titel!

Marinemuseum
Hoofdgracht 3
1781 AA Den Helder
www.marinemuseum.nl

Geplaatst in:

Hanneke Hofman, 0223-657137, h.hofman@marinemuseum.nl

Marinemuseum

plaats:
Den Helder

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234