Burgemeester Jozias van Aartsen opent groenste winkel van Den Haag

BEUMER HOUDT HUIS

Zaterdag 5 november 2016 opent burgemeester Jozias van Aartsen Den Haag's groenste winkel op bijzondere wijze.

IJzerhandel Beumer & zoon aan de van Hoytemastraat in het Benoordenhout heeft na een verbouwing haar winkelpand in volle glorie hersteld. Naast veel aandacht voor duurzaam gebruik van het pand heeft ook de winkelbeleving extra aandacht gekregen. Een terechte aanwinst voor het Benoordenhout, dat reeds zestig jaar winkelt in het 'Warenhuis voor thuis'.

Alle Hagenaren en Hagenezen zijn welkom om op zaterdag 5 november van 13.00-16.00 uur de feestelijke heropening van de winkel te vieren. Met kleine activiteiten voor het hele gezin wordt het een leuke dag. Iedereen is welkom in de van Hoytemastraat en op het plein om de hoek. Om 14.00 uur opent onze burgemeester Jozias van Aartsen op symbolische wijze de deuren van het pand onder begeleiding van live muziek. Een krachtinspanning waar we de burgemeester graag voor uitdagen...

Daarnaast kan er de hele dag door een gooi worden gedaan naar het openen van de geheime deur. Van de sleutel van deze deur heeft Beumer en zoon een honderd exemplaren verspreid om te ontdekken wie de inhoud achter de deur mag meenemen.

Beumer

plaats:
Den Haag

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234