DBS Groep stelt nieuwe Directeur en Financieel Directeur aan

Hoogvliet, 1 november 2016

Johan van Dijk nieuwe Directeur per 1.9.2016 - Jack Schepers nieuwe Financieel Directeur per 1.11.2016

De Aandeelhouders van DBS Groep BV in Hoogvliet hebben Jack Schepers -met ingang van 1 november aanstaande- benoemd tot Financieel Directeur en statutair mede-directeur van de vennootschap. Jack Schepers was dertig jaar actief binnen de Rüttchen organisatie in verschillende directiefuncties en heeft een brede ervaring genoten binnen de Automotive branche. Samen met Johan van Dijk (Directeur) vormt Jack Schepers de statutaire directie van DBS Groep BV.

"In het kader van de doorgevoerde bedrijfsopvolging binnen de DBS Groep BV zijn nu Johan, Jaap en Dirk toegetreden als aandeelhouders van DBS. Het is mooi om te zien hoe de tweede generatie zich in de afgelopen jaren heeft gemanifesteerd binnen ons bedrijf. Het huidige succes van DBS is zeker ook hun verdienste. Het is nu tijd om het stokje over te dragen aan de jonge generatie en DBS klaar te stomen voor de volgende twintig jaar", aldus Dick van Dijk oprichter van DBS Groep. In het licht van wijzigingen binnen de organisatie is Johan van Dijk benoemd tot Directeur van de vennootschap. Johan van Dijk is ruim tien jaar werkzaam binnen de organisatie en heeft meerdere managementrollen vervuld. Johan van Dijk zal samen met Jack Schepers de nieuwe directie vormen van het bedrijf.

"Ik ben erg verheugd en trots op de komst van Jack Schepers. In de voorbije maanden hebben we hard gewerkt aan de wijzigingen binnen onze organisatie en de plannen voor de toekomst. Om plannen te kunnen realiseren zijn we op zoek gegaan naar enerzijds een branche-specialist en anderzijds naar een Financieel Directeur. Jack Schepers is voor ons de ideale kandidaat. Wij kijken er dan ook erg naar uit om samen de toekomst van DBS vorm te gaan geven", aldus Johan van Dijk Directeur van DBS Groep BV. DBS Groep is in de afgelopen jaren fors gegroeid. De uitbouw van haar (eigen) vestigingen en de uitbouw van haar Fleet Solutions activiteiten vormen de rode draad van de nieuwe strategie van de organisatie. Dick van Dijk blijft als toezichthouder en adviseur nauw betrokken bij DBS.

"Ik ben gegrepen door de dynamiek die dit bedrijf in het verleden heeft laten zien en wat zij voor de toekomst voor ogen heeft. Ik kijk er dan ook naar uit om deze toekomst verder vorm te geven samen met de aandeelhouders, directie, medewerkers en overige belanghebbenden van dit bedrijf", aldus Jack Schepers.

DBS is de grootste onafhankelijke allround bandenspecialist -voor alle soorten voertuigen- van Rotterdam en exploiteert veertien eigen full-service Profile Tyrecenter vestigingen in de regio. Het familiebedrijf DBS -opgericht in 1987- onderscheidt zich in de markt door haar hoogst persoonlijke service en biedt maatwerkoplossingen voor (internationale) transporteurs, fleetowners en leasemaatschappijen.

Geplaatst in:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Johan van Dijk, telefoonnummer 06-2468926.
Kijk voor meer informatie over DBS op www.dbs-groep.nl. Bijlage: foto Johan van Dijk en foto Jack Schepers

DBS Groep

plaats:
Hoogvliet

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234