Churandy Martina wint titel 'Meest positieve Nederlander'

Topsporter Churandy Martina is met 74% van de stemmen gekozen tot meest positieve BN'er. Met de online verkiezing vroeg initiatiefnemer Mark Verhees, schrijver en spreker op het gebied van positiviteit zijn 600.000 volgers wie volgens hen de meest positief ingestelde Nederlander is. Uit de top tien genomineerden, waaronder Ali B. en Marco Borsato kozen duizenden stemmers Churandy tot winnaar.

Mark daagt vandaag alle Nederlanders uit hun positiviteit te delen door een bericht op sociale media te plaatsen voorzien van #dagvandepositiviteit of #vibe. Dit kan een spreuk zijn,maar ook een mooie vriendelijke daad of een positieve reactie. Zijn doel: vandaag gaat er een positieve Vibe door Nederland!

Uitverkocht theater De Flint
Als afsluiting viert hij vanavond samen met diverse bekende Nederlanders en 800 van zijn volgers in een uitverkocht theater De Flint de positiviteit. Inspirerende sprekers, uiteraard de uitslag van de verkiezing, muziek en de presentatie van zijn nieuwe boek De Vibe staan hierin centraal. Verschillende interviews met bekende, positief ingestelde, Nederlanders op de Facebookpagina Voor Positiviteit zijn hiervan slechts een voorproefje.

Ontstaan Voor Positiviteit
Initiatiefnemer Mark Verhees koos er in 2011 voor 1000 dagen lang iedere dag een positief bericht te gaan posten op internet en te kijken wat dit met hemzelf en de mensen die hij bereikte deed. Inmiddels is hij fulltime 'in dienst' van de positiviteit en bereikt hij dagelijks soms meer dan een miljoen mensen. Vandaag presenteert hij zijn tweede boek De Vibe waarmee hij hoopt nog meer mensen te inspireren enhandvatten te bieden voor een gelukkiger leven.

PUUR

plaats:
Amersfoort

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234