Mindtree door Microsoft benoemd als '2016 Azure Innovation Partner of the Year'

BANGALORE en WARREN, New Jersey, October 28, 2016 /PRNewswire/ --

Geidentificeerd als 'Azure Expert' vanwege de uitgebreide set oplossingen  

Mindtree [http://www.mindtree.com ], een toonaangevend bedrijf in digitale transformatie en technologische diensten, is door Microsoft benoemd als de 'Azure Innovation Partner of the Year 2016.' Deze onderscheiding vormt een erkenning van de uitgebreide en innovatieve oplossingen van het bedrijf voor het Microsoft Azure-platform. Door Azure als platform voor zakelijke activiteiten en ontwikkeling te implementeren, heeft Mindtree inventieve en verticale oplossingen voor zijn klanten gebouwd.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203 )Deze onderscheiding weerspiegelt de diepgaande deskundigheid van Mindtree op het gebied van cloud-computing en het bouwen van oplossingen voor nieuwe bedrijfsmodellen en samenwerkingen. Door de sterke samenwerking van Mindtree met Microsoft kan het bedrijf de laatste functies en toevoegingen op Azure integreren.

"We zijn vereerd met deze erkenning van Microsoft, en we verheugen ons over de toekomstige mogelijkheden die Azure voor onze oplossingen biedt. Azure dient als schaalbaar platform voor hosting voor onze oplossingen, zoals het onlangs gelanceerde Decision Moments, een platform voor gegevensanalyse dat personalisatie via vele kanalen voor onze klanten vereenvoudigt," zei Gaurav Johri, Senior Vice President en Head Platform & Solutions Group van Mindtree.

Daarnaast past de strategische richting van Microsoft erg goed bij het continue verlangen van Mindtree om klanten te helpen bij transformaties via de cloud en digitale transformaties.

"Mindtree is digitaal geboren en is een op de cloud gebaseerde organisatie. Microsoft biedt de meest uitgebreide suite met op de cloud gebaseerde oplossingen. Deze strategische overlapping heeft Mindtree geholpen bij het creeren van moderne applicaties die de bedrijven van onze klanten helpen bij uitbreiding en die goed om kunnen gaan met functies zoals IoT, leren via computers, en bots," zei Nalin Vij, Vice President, Microsoft Business Unit van Mindtree.

Over Mindtree  

Mindtree [NSE: MINDTREE] levert digitale transformatie- en IT-diensten, van ideeenvorming tot uitvoering, waarmee Global 2000-klanten hun concurrenten kunnen overtreffen. MindTree, dat van meet af aan een digitaal bedrijf is geweest, hanteert een flexibele en cooperatieve benadering met betrekking tot het maken van aangepaste oplossingen voor de digitale waardeketen. Tegelijkertijd helpt onze uitgebreide expertise op het gebied van infrastructuur en applicatiebeheer uw IT te optimaliseren tot een strategisch middel. Of u uw bedrijf nu moet differentieren, uw bedrijfsfuncties wilt vernieuwen of de omzetgroei wilt versnellen, wij kunnen u helpen. Ga naar http://www.mindtree.com voor meer informatie.

Over Microsoft  

Microsoft is het toonaangevende platform en bedrijf in productiviteit voor de 'mobile-first, cloud-first' wereld. De missie van Microsoft is elke persoon en elke organisatie in staat te stellen meer te bereiken.


 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: 
India  
Debi Senapati  
Mindtree  
+91-99805-56784  
Debi.senapati@mindtree.com    
Verenigde Staten  
Andrea Dunbeck  
Matter Communications  
978-518-4555  
adunbeck@matternow.com    
Europa  
Imogen Nation 
Hotwire 
+44-20-7608-4675 
imogen.nation@hotwirepr.com  Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203
Mindtree

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234