AX Trading Group verzekert zich van $20 miljoen aan financiering

Voortgedreven door Europese en Aziatische groeiNEW YORK, 27 oktober 2016 /PRNewswire/ -- AX Trading Group, Inc. kondigde vandaag aan dat het een overeenkomst is aangegeven waarmee een investering van $20 miljoen wordt gegarandeerd. De herkomst en voorwaarden van de investering werden niet vrijgegeven. De transactie is de eerste in een reeks geanticipeerde strategische acties om de wereldwijde marktpositie van het bedrijf te vergroten.

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20161026/432785 [http://photos.prnewswire.com/prnh/20161026/432785]

Met de investering kan AX haar wereldwijde technologische voetafdruk in Europa en Azië uitbreiden. Met behulp van de eigen AX-technologie kunnen deelnemers aan de markt nu wereldwijd efficiënt toegang krijgen tot liquide middelen terwijl zij hun kosten reduceren.

George O'Krepkie, CEO van AX Trading Group, Inc. zei: "Met dit kapitaal is AX klaar om een veilingmodel voor technologie te leveren voor deelnemers aan de kapitaalmarkt wereldwijd. Dit alternatief voor de traditionele handel wordt steeds vaker genoemd als een essentieel middel voor het verzekeren van liquiditeit en uitvoering - met name in weinig verhandelde uitgiften. Met behulp van deze financieringsronde kunnen wij onze technologische capaciteit van wereldklasse in Azië opbouwen."

Neem voor meer informatie contact op met:George O'KrepkieCEO, AX Trading Group, Inc.+1 917.262.0388george@axtrading.com [mailto:george@axtrading.com]

Over AX Trading Group, Inc.

De AX Trading Network is het eerste Elektronische Handelsnetwerk ("Electronic Trading Network" (ETN)) ter wereld, waarmee institutionele handelaren proactief contact kunnen maken en handel kunnen drijven met andere tegenpartijen in een veilig omgeving. In de handelswereld van vandaag, waar meer en meer liquide middelen van de markt af worden gehouden, maakt AX het mogelijk dat institutionele handelaren die proactief contact willen maken met tegenpartijen dit op een wijze kunnen doen waardoor hun intenties en hun identiteit op de markt worden veiliggesteld. AX Trading, LLC is een bij de SEC geregistreerde broker-handelaar en alternatief verhandelingssysteem (Alternative Trading System (ATS)) en is lid van de FINRA en SIPC. U kunt AX bereiken via +1 917-262-0388 en www.axtrading.com [http://www.axtrading.com/].Photo: https://photos.prnewswire.com/prnh/20161026/432785


AX Trading Group, Inc.


Web site: http://www.axtrading.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234