Ministerie van BiZa selecteert IT-Staffing voor externe inhuur

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties heeft in twee afzonderlijke aanbestedingen IT-Staffing geselecteerd als een van de voorkeursleveranciers voor zowel de dienst P-Direkt als de diensten Kerndepartement, AIVD, RvIG, Huurcommissie en Rijksdienst Caribisch Nederland.

Beide Raamovereenkomsten hebben een looptijd van maximaal 4 jaar en kennen een gezamenlijke verwachtte omzet van 52,5 miljoen euro. Voor de dienst P-Direkt (leverancier van efficiënte en kwalitatief hoogwaardige salaris- en personeelsadministratie voor ruim 120.000 rijksambtenaren) zijn naast IT-Staffing ook Link-IT, Ordina en ItaQ geselecteerd. Voor de andere diensten zijn naast IT-Staffing ook ItaQ, Ordina en de combinatie Cimsolutions/Verdonk, Klooster & Associates en SLTN IT Professionals geselecteerd.

"Wij zijn bijzonder trots dat we als enige van de oorspronkelijke leveranciers onze dienstverlenging binnen deze onderdelen van het Ministerie kunnen continueren", zegt Peter Gram, sectordirecteur IT-Staffing Public. IT-Staffing heeft al jarenlang een uitstekende samenwerking met het Ministerie.
De aanbestedingen werden uitgeschreven en begeleid door IUC EZ. Op het merendeel van de gunningscriteria heeft IT-Staffing zeer goed gescoord en is in puntenaantal in de top 3 geëindigd.

Over IT-Staffing
IT-Staffing is onderdeel van De Staffing Groep. De Staffing Groep gelooft in de kracht van de flexibele schil bij organisaties als het gaat om innovatie, slagkracht en flexibiliteit. Zij wil organisaties helpen om deze flexibele schil optimaal in te zetten.
Met haar drie labels is De Staffing Groep een van de grootste leveranciers van flexibele kennis en capaciteit van Nederland. Het grootste label is IT-Staffing, gespecialiseerd in detachering van IT-specialisten op vrijwel ieder vlak. IP-Staffing is expert op flexibel inzetbare professionals op het gebied van Human Resources, Legal, Financials, en Marketing en Communicatie. De consultants van GP-Staffing zijn gespecialiseerd in verschillende management- en beleidsterreinen en weten de weg in politiek-bestuurlijk Nederland.
De Staffing Groep had in 2015 een omzet van 420 miljoen euro en is gevestigd in Nieuwegein.

Geplaatst in:

IT-Staffing Nederland BV
Wessel JR van Alphen
wesseljr.vanalphen@it-staffing.nl

Fultonbaan 2b
3439 NE Nieuwegein
Tel. 030 600 1500
http://www.it-staffing.nl

De Staffing Groep

plaats:
Nieuwegein
website:
http://www.it-staffing.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234