Leonardo Hotels breidt zijn activiteiten in Nederland uit

BERLIJN en AMSTERDAM, October 26, 2016 /PRNewswire/ --- Een nieuw 4-sterren Superior-hotel in Amsterdam  
Met een grootschalig project in Amsterdam zet Leonardo Hotels zijn expansie in Nederland voort. Er is een 4-sterren Superior hotel gepland in het stadsdeel Overamstel. Het nieuwe Leonardo Royal Hotel Amsterdam zal snel zijn plaats innemen in het moderne, nieuwe gebouw van 19 verdiepingen op de uitstekend gelegen centrale locatie. Een pluspunt is de perfecte aansluiting op het openbaar vervoer, in slechts vijf minuten bent u met de tram in het centrum van de stad. Omringd door parken en het havengebied, met aantrekkelijke wooncomplexen, cafés en restaurants, is het hotel prachtig geïntegreerd in het stadsbeeld. De voltooiing van het pand, dat is ontwikkeld door de Adriaan van Erk Groep en Slavenburg Bouw B.V., is gepland voor het najaar van 2018.
"Met de toetreding tot de markt van ons eerste hotel in Nederland in april van dit jaar, zijn we erin geslaagd ons binnen zeer korte tijd met succes ter plaatse te positioneren. Dit was slechts het begin - met het Leonardo Royal Hotel Amsterdam volgt nu de volgende belangrijke stap", aldus Daniel Roger, Managing Director Leonardo Hotels Europe. Dr. A.H.A. van Erk, directeur van de Adriaan van Erk Groep, voegt hier aan toe: "Vanaf het begin konden we het project samen met Leonardo Hotels in goede onderlinge harmonie en een intensieve, uitstekende samenwerking uitvoeren. Het hele team heeft ervoor gezorgd dat we een zeer efficiënt gebouw creëren dat indruk maakt met zijn design en functionaliteit."
Het hotel valt onder het chique merk Leonardo Royal en vertegenwoordigt een nieuwe stijl hotel - met een zeer herkenbaar karakter, oorspronkelijke lokale accenten passend bij de bestemming, een fris en innovatief design, een smaakvol interieur en een harmonieus kleurenconcept. De binnenhuisarchitect Andreas Neudahm is verantwoordelijk voor de specifieke stijl van het gebouw. Zo scheppen individueel ontworpen meubels, een veelzijdig kleurenschema, grote afbeeldingen en originele accessoires een comfortabele sfeer, waarvan met alle zintuigen kan worden genoten. Dit maakt het het hotel tot een unieke beleving. Onder de 493 kamers zijn ook vijf suites, die zich op de 19e etage bevinden en een fantastisch uitzicht over de stad bieden. Een ruime open foyer met bar, lounge en eigen themarestaurant bevinden zich op de begane grond. Het conferentiegedeelte is gelegen op de tweede verdieping. Een balzaal met ruim 900 vierkante meter en drie aangrenzende vergaderruimtes bieden de ideale voorwaarden om allerlei evenementen te organiseren. Verdere highlights zijn de fitness- en saunaruimten. Ten slotte beschikt het hotel over een ondergrondse parkeergarage met 170 parkeerplaatsen.
Leonardo Hotels is de Europese divisie van de Fattal Hotels Group, opgericht door David Fattal in Israël. Leonardo Hotels is sinds 2007 met meer dan 65 hotels aanwezig in meer dan 35 bestemmingen op de Europese markt. De hotelgroep is aanwezig in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Nederland, Groot-Brittannië, Spanje, Hongarije, Tsjechië en Italië en heeft meer dan 10.000 kamers en meer dan 20.500 msquared aan conferentieruimte. Ze staat voor hotels met een unieke ambiance, hun eigen regionale karakter en een individuele aantrekkingskracht. Alles volgens het bedrijfscredo van "feeling good" - en het bieden van 100% tevredenheid van de gasten. 

 
Contactpersoon voor de pers: 
Anne Radies 
T: +49(0)30-688-322-483 
E: a.radies@leonardo-hotels.com  


 Leonardo Hotels Europe

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234