B-Brave geeft mega kerstconcerten in Jaarbeurs Utrecht

Ze braken definitief door in het programma X-factor. Inmiddels is B-Brave niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbizz wereld. De boyband - die bestaat uit Cassius, Dioni, Kaj, Jai en Samuel - heeft meerdere hits gescoord, onlangs nog met de single 'One Night Stand' die dubbelplatina werd bekroond met meer dan 10 miljoen streams. Alle bekende nummers komen voorbij tijdens twee mega kerstconcerten die B-Brave geeft op zaterdag 17 en zondag 18 december in Jaarbeurs Utrecht maar er is ook nieuwe muziek! ,,De voorverkoop begint vandaag om 16.00 uur. We verwachten duizenden fans in de Jaarbeurs", zegt organisator Maroeska Bakker.

De kerstconcerten van B-Brave in de Jaarbeurs zijn uniek. ,,Niet alleen door de muziek van de boyband. De nieuwste special effects en een 60 meter breed videoscherm maken van de shows één groot visueel spektakel. En dat past bij B-Brave", aldus Bakker. ,,Bezoekers stappen bijna letterlijk de wereld van B-Brave binnen." De groep staat al jaren voor innovatieve concerten. ,,Optredens zijn altijd spectaculair en spraakmakend. De shows in de Jaarbeurs zijn daarop geen uitzondering. De muziek, visuals en natuurlijk de looks en moves van Cassius, Dioni, Kaj, Jai en Samuel zorgen voor een onvergetelijke belevenis voor alle fans." Per concert is plaats voor maximaal 1.500 fans. ,,Dus zorg dat je snel tickets bestelt. Op = op!"

Over B-Brave

De groep werd derde tijdens de Nederlandse versie van X-factor, en kreeg direct daarna een platencontract aangeboden. Het begin van een succesverhaal met vele hits. In zowel 2014, 2015 én 2016 won B-Brave de Nickelodeon Kids Choice awards. Nummers als ' One Night Stand' 'Bad', 'Verleiden' en 'Doolhof' werden online meer dan 17 miljoen keer bekeken. ',,Dit maakt van B-Brave één van de populairste boybands van dit moment", zegt Bakker. Voor de videoclip van Bad kreeg B-Brave in 2014 zelfs een VEVO award." Niet alleen tieners voelen zich aangesproken door de muziek van de groep. Met de recente hit 'One Night Stand' spreekt B-Brave ook volwassenen aan. ,,De populariteit van de jongens groeit nog steeds", concludeert Bakker. Met de concerten in de Jaarbeurs bewijst de groep opnieuw trendsetter te zijn. ,,De jongens hebben er heel veel zin in en beloven de fans een onvergetelijke show."

Geplaatst in:

Hillenaar Circus Events B.V.

plaats:
UTRECHT

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234