Kapelconcert zondag 30 oktober 2016 in MST

In de serie Kapelconcerten MST verzorgt Ralph Rousseau Meulenbroeks op zondag 30 oktober aanstaande een concert, met de titel 'Twee uitersten op de viola da gamba'. Rousseau zal werken ten gehore brengen van Tobias Hume en George Philipp Telemann.

Rousseau combineerde zijn conservatoriumstudie contrabas met een universitaire studie en een promotie natuurkunde. Beide studies sloot hij 'cum laude' af. In 1996 schakelde hij over op de viola da gamba en groeide razendsnel uit tot de meest prominente nederlandse ambassadeur van het instrument. Hij maakte 11 cd's en 'Chansons d'amour' werd bekroond met de Edison Klassiek Publieksprijs.

Dit concert is gratis toegankelijk en vindt plaats vanaf 15.30 uur in de Kapel / Stilteruimte van het ziekenhuis aan het Koningsplein in Enschede. Een vrije gift na afloop is van harte welkom, want daarmee kan de Stichting Kapelconcerten MST deze culturele activiteiten blijven voortzetten.

U vindt de Kapel / Stilteruimte op de begane grond van het MST. Het totale muzikale programma duurt ongeveer één uur.

Medisch Spectrum Twente

plaats:
Enschede
website:
https://www.mst.nl/

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234