Bijzondere award Sylvie Meis onder de hamer

Jackie award voor best geklede vrouw van Nederland (2009) aangeboden op veiling

Fans en bewonderaars van Sylvie Meis kunnen deze week hun slag slaan bij online veilinghuis Catawiki. Daar wordt op dit moment namelijk een aan Sylvie Meis uitgereikte Jackie award geveild. De award kreeg Meis toen ze in 2009 door Jackie Magazine werd gekozen als beste geklede vrouw van Nederland.

Sylvie Meis was de eerste die in Nederland een Jackie Award kreeg. Andere winnaars van de Jackie Award zijn onder andere Lieke van Lexmond en Leontine Borsato. ''De meeste prijzen die artiesten of presentatoren tijdens hun carrière krijgen staan bij hun thuis. Het is dus best bijzonder dat er nu zo'n award wordt geveild. Het is niet bekend hoe de aanbieder aan de award komt'', aldus veilinghuis Catawiki.

In dezelfde veiling wordt overigens ook een 'Hollands got talent' award aangeboden van de DDFcrew. Deze Belgische 'touwspring act' won in 2012 de Nederlandse talentenshow en brak daarna met deze act internationaal door. Eerder dit jaar werd via Catawiki ook al een TMF award van Anouk geveild. Die bracht toen 1.200 euro op.

De veiling is te bekijken via www.catawiki.nl/meis

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met persvoorlichter
Mark Borgman
+ 31 655847934

Catawiki.nl

plaats:
Assen
website:
http://www.catawiki.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234