Oer-Hollands online marketingbureau brengt de vertrouwde gulden terug

Oer-Hollands en no-nonsense online marketingbureau Dutch Blue brengt de vertrouwde gulden terug als betaalmiddel. Aan de betaalmiddelen die Dutch Blue accepteert is de elektronische gulden sinds 19 oktober 2016 toegevoegd. De voorspelling is dat er steeds meer mensen gebruik gaan maken van de elektronische gulden, er is dan ook geen moment geaarzeld om deze variant van de bitcoin als betaalmiddel toe te voegen.

De gulden herinnert men nog steeds als positief. Zo blijkt ook uit de cijfers, de waarde van de elektronische gulden stijgt razendsnel en is in een jaar tijd 50 keer zo veel waard geworden. Deze waardestijging is tot stand gekomen doordat honderden mensen massaal guldens hebben ingekocht. Genoeg reden voor Dutch Blue om als eerste online marketingbureau dit betaalmiddel te erkennen.

De verkoop van de munt vindt online plaats en de waarde wordt bepaald door vraag en aanbod. Alle guldens worden uitgegeven en ontvangen met behulp van een zogenaamde portemonnee. Deze portemonnee bestaat uit software dat op uw telefoon, pc of tablet wordt geïnstalleerd, op deze manier heeft u inzicht in saldo en kan u betalingen uitvoeren.

Bekijk het hele artikel op www.dutchblue.nl/actueel/gulden/

Geplaatst in:

Dutch Blue

plaats:
Rotterdam
website:
https://www.dutchblue.nl/

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234