Auto's op maat, Go-Karts, vervolgmarkt-accessoires en meer in The Garage ondersteund door Prestone® bij de LA Auto Show®

Hier kunnen deelnemers genieten van een gevarieerde collectie voertuigen, vervolgmarkt goederen en diensten, productdemonstraties en prijzen.

LOS ANGELES, 20 oktober 2016 /PRNewswire/ -- De Los Angeles Auto Show [http://laautoshow.com/] (LA Auto Show ®) komt er weer aan dit jaar, en de show introduceert "The Garage, ondersteund door Prestone®", een unieke bestemming met unieke voertuigen, gespecialiseerde restoratiediensten, afstemdiensten, vervolgmarkt onderdelen en accessoires, productdemonstraties, voertuigen van beroemdheden en meer. The Garage, voorheen bekend als de Aftermarket Hall, ondersteund door Prestone®, is te zien in de Kentia Hall van het Los Angeles Convention Center voor de pers en brancheprofessionals tijdens de LA Auto Show's AutoMobility LA(TM), 16-17 november, en zal van 18-27 november voor het publiek geopend zijn.

The Garage bevindt zich op een uitstekende locatie onder de South Hall van het Convention Center, en er zullen hier meer dan 60 exposanten te zien zijn op een gebied van 15.000 m2. Bezoekers van de LA Auto Show kunnen bij The Garage een grote verscheidenheid aan exposities zien van bedrijven als DUB, GoPort, Ivan Tampi Customs, MADNESS Autoworks, Thread Jar, Yamaha en Zelectric Motors, naast lokale radiostations, zoals 100.3FM The Sound, 1330AM ESPN Deportes en 93.5FM KDAY. In The Garage zal van alles te zien zijn, van auto's op maat tot go-karts, vintage elektrische auto's tot watervoertuigen - zelfs suikerspincreaties en virtual reality-brillen.

Een hoogtepunt van The Garage zal de Prestone® activering zijn, waar deelnemers de volledige Prestone® productlijn kunnen zien en kunnen profiteren van verschillende promotieartikelen voor consumenten.

In The Garage vindt u ook de Girls' Garage, waar YouTube-ster Jessicann laat zijn hoe u uw auto verzorgt en onderhoudt in cursussen die speciaal op vrouwen zijn gericht. Daarnaast kunnen deelnemers bij MotorMood, Thread Jar, K1 Speed, en vele andere exposanten, speciale prijzen winnen, zoals carmoji's, speciale LA Auto Show sokken, vakanties, go-kart races en meer.

Enkele van de merken die bezoekers kunnen bekijken zijn, maar niet beperkt tot de volgende:-- Baron Margo [http://www.baronmargo.com/]: De bekende kunstenaar,
metaalvormgever en milieugerichte bouwer, zal hier de nieuwe
"Metamorphosis," laten zien, een volledig op maat gemaakt voertuig. In
de expositie van Baron Margo zullen ook enkele van zijn beroemde
sculpturen te zien zijn, zoals "Cyclops" en de Robot Lady, ook bekend
als "6'3" Eyes O'Green."
-- K1 Speed [https://www.k1speed.com/]: Het beste Kart Racing bedrijf in
Amerika zal een Nissan USA laten zien: HKS GTR en volledig elektrische
go-karts. Ook houden zij een wedstrijd waar deelnemers een foto van
zichzelf kunnen uploaden in de go-kart, waarmee ze kans maken op grote
prijzen, waaronder races, T-shirts, sleutelkoorden en meer.
-- Madness Autoworks [https://madnessautoworks.com/]: Als de grootste
leverancier van FIAT vervolgmarkt onderdelen en accessoires, brengt
MADNESS Autoworks een verscheidenheid aan producten naar de LA Auto
Show, waaronder de eerste aangepaste FIAT 124 ABARTH van de branche.
-- Ivan Tampi Customs [http://www.ivantampicustoms.com/] (ITC): Dit is de
nieuwste creatie van de beroemde Ivan Tampi Customs. ITC is gericht op
het ontwerpen en produceren van vervolgmarkt productlijnen voor
topwagens, zoals Corvettes en Mustangs, en zal producten lanceren voor
andere exotische auto's, zoals de Lamborghini Aventador. ITC zal haar C7
Corvette en Z06 Corvette laten zien, samen met de XIK WideBody Kit
Limited Edition, en de aanvullende koolstofvezel onderdelen voor de
Corvettes.
-- Yamaha [http://www.yamaha-motor.com/]: De Japanse producent van motoren,
marineproducten en andere gemotoriseerde producten zal een
watervoertuig, een marinevoertuig, motor, SxS-voertuig en de nieuwe
e-bike laten zien. In deze expositie zal iets voor het hele gezin te
zien zijn.
-- Zelectric Motors [http://www.zelectricmotors.com/]: Zelectric Motors
bevindt zich op het kruispunt van moderne prestaties en iconisch
VW-ontwerp, met een unieke, volledig elektrische rijervaring. Het
bedrijf zal haar recentelijk getransformeerde modellen uit de
revolutionaire jaren '60 laten zien, waaronder een mini Zelectric Ghia,
een klassieke 100+mph Beetle, samen met een volledig elektrische VW
Microbus om in te slapen.

"The Garage, ondersteund door Prestone®, is waar de autocultuur echt tot leven komt," zei LA Auto Show en AutoMobility LA President, Lisa Kaz. "Het is zonder twijfel een indrukwekkende bestemming met de geweldigste, raarste voertuigen op maat en activiteiten voor het hele gezin."

Ga voor meer informatie over The Garage en andere evenementen bij de LA Auto Show van dit jaar, of om kaartjes te kopen, naar LAAutoShow.com [http://click.icptrack.com/icp/relay.php?r=15037769&msgid=63895&act=P2ZP&c=1453303&destination=http%3A%2F%2Flaautoshow.com%2F].

Over de Los Angeles Auto Show en AutoMobility LA
De Los Angeles Auto Show (LA Auto Show®) werd opgericht in 1907 en is ieder jaar de eerste grote Noord-Amerikaanse autoshow. In 2016 gingen de Press & Trade Days van de show samen met de Connected Car Expo (CCE), om samen AutoMobility LA(TM) te worden, de eerste handelsshow waarin de technologische branche en de autobranche samen komen om de meest urgente kwesties voor de toekomst van transport en mobiliteit te bespreken. Bij AutoMobility LA doet de nieuwe autobranche zaken, onthullen zij grensverleggende producten en doen zij strategisch aankondigingen voor de internationale media. AutoMobility LA 2016 vindt plaats in het Los Angeles Convention Center op 14-17 november, met tussentijds introducties van nieuwe voertuigen van producenten. LA Auto Show is geopend voor het publiek van 18 tot 27 november. LA Auto Show wordt ondersteund door de Greater L.A. New Car Dealer Association en wordt uitgevoerd door ANSA Productions. Volg voor het laatste shownieuws en informatie de LA Auto Show op Twitter via twitter.com/LAAutoShow [http://click.icptrack.com/icp/relay.php?r=15037769&msgid=186559&act=P2ZP&c=1453303&destination=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2FLAAutoShow] of via Facebook op facebook.com/LAAutoShow [http://click.icptrack.com/icp/relay.php?r=15037769&msgid=186559&act=P2ZP&c=1453303&destination=http://www.facebook.com/LAAutoShow] en schrijf u in voor mededelingen op http://www.laautoshow.com/ [http://click.icptrack.com/icp/relay.php?r=15037769&msgid=186559&act=P2ZP&c=1453303&destination=http%3A%2F%2Fwww.laautoshow.com%2F]. Ga voor meer informatie over AutoMobility LA naar http://www.automobilityla.com [http://www.automobilityla.com/].
AutoMobility LA(TM), Connected Car Expo®, LA Auto Show® en Los Angeles Auto Show(TM) zijn het exclusieve eigendom van ANSA Productions, Inc.

Contactpersoon media:
Breanna Buhr/Sanaz Marbley
JMPR Public Relations
(818) 992-4353
bbuhr@jmprpublicrelations.com [mailto:bbuhr@jmprpublicrelations.com]
smarbley@jmprpublicrelations.com [mailto:smarbley@jmprpublicrelations.com]


Los Angeles Auto Show


Web site: http://www.laautoshow.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234