Vakantieveilingen.nl één van de snelste mobiele websites van Europa

De mobiele website van Vakantieveilingen.nl ook in top van gebruikersvriendelijkheid

Vakantieveilingen.nl is volgens zoekmachine Google één van de snelste mobiele websites van Europa. Hiermee laat het veilingplatform niet alleen andere Nederlandse vakantiewebsites ver achter zich, maar laat het ook zien in Europa voorop te lopen op het gebied van mobiele snelheid. Op het gebied van gebruiksvriendelijkheid behoort de website eveneens tot de top 10 van Europa.

2,2 seconden voor laden Vakantieveilingen.nl
Binnen 2,2 seconden laadt de mobiele website van Vakantieveilingen.nl. Günther Vogelpoel, CEO van Vakantieveilingen.nl: "Het aantal mensen dat aankopen doet via hun smartphone neemt alleen maar toe. Wij willen het daarom voor de consument zo eenvoudig mogelijk maken om een reis of een dagje uit te boeken via hun mobiel. We zijn continu bezig met het implementeren van de laatste technologische ontwikkelingen om in deze behoefte te voorzien. De consument verwacht onder andere een zeer snelle mobiele website en daarom is snelheid voor ons één van de belangrijkste variabelen bij het ontwikkelen van de website. Wij zijn uiteraard erg blij dat een autoriteit als Google erkent dat onze website een van de meest geschikte is voor mobiel gebruik."

Google: 3,4 miljoen mensen per dag extra met toegang tot internet via mobiel
Op het gebied van gebruiksgemak staat Vakantieveilingen.nl in de top tien van Europese reiswebsites. Google verrichte het onderzoek naar aanleiding van het EMEA Performance Summit onder 316 websites uit Nederland, Frankrijk, Zweden, Duitsland, Italië, Spanje en Engeland. Naast reiswebsites zijn ook retail en finance websites onderzocht. Het belang van goede mobiele websites neemt volgens Google alleen maar toe. Naar verwachting zullen 6 miljard mensen toegang hebben tot het internet in 2021, waarvan de meeste toegang krijgen via hun smartphone. Volgens Google komen er elke dag 3,4 miljoen bij die toegang krijgen via een mobiel device, wat vergelijkbaar is met het aantal inwoners van een stad als Berlijn.

Over Vakantieveilingen.nl
Vakantieveilingen.nl is een veilingplatform waarop maandelijks 150.000 reizen, vrijetijdsarrangementen en producten worden aangeboden. De website biedt een breed aanbod aan waarbij de consument zelf bepaald wat hij betaalt. Met ruim 7 miljoen bezoeken per maand is Vakantieveilingen.nl sinds 2007 uitgegroeid tot marktleider op het gebied van online veilen van reis- en vrijetijdarrangementen. Vakantieveilingen.nl is onderdeel van Emesa, een internationale e-commerce speler in de vrijetijds- en reissector.
http://www.vakantieveilingen.nl

Geplaatst in:

Niet voor publicatie: voor meer informatie of rechtenvrij beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Evelien Remmelts van Het PR Bureau via evelien@hetprbureau.nl of +31(0)6 53970504.

Emesa

plaats:
Amsterdam

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234