SIRVA benoemt nieuwe directeur Europese regio

CHICAGO, Verenigde Staten, 20 oktober 2016 /PRNewswire/ -- SIRVA, Inc., een leider op het gebied van internationale relocatie en verhuizing, heeft vandaag aangekondigd dat Holger Reimers bij SIRVA in dienst is getreden als de nieuwe directeur Europese zaken, om in deze belangrijke internationale zakenregio leiding te geven aan de relocatie- en verhuisdiensten.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20150213/175515LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20150213/175515LOGO]

"Nu internationale bedrijven - vooral in Europa - hun mondiale activiteiten blijven uitbreiden, heeft SIRVA zich, om succesvolle relocaties te garanderen, geconcentreerd op het verbeteren van onze Europese service: met betere kwaliteit, meer producten, een grotere flexibiliteit, verhoogde efficiëntie en toegang tot plaatselijke hulpmiddelen," aldus Wes Lucas, directeur en CEO, SIRVA. "Holger is een voortreffelijk leider met ruime ervaring op de Europese markt, en ik weet zeker dat hij ons team effectief kan helpen verder te bouwen op de reeds geboekte vooruitgang en onze capaciteiten en lokale expertise binnen Europa uit te breiden."

Reimers heeft meer dan 25 jaar ervaring als leidinggevende bij belangrijke bedrijfseenheden in Europa, en heeft een aantal uitvoerende leidinggevende functies bekleed bij verschillende prominente internationale bedrijven. Zijn meest recente rol was als vicepresident Europa business process outsourcing bij IBM Europa, met verantwoordelijkheid voor bedrijfsontwikkeling en het leiden van de verkoop aan de professionele industrie in Europa. Vόόr IBM werkte Reimers twee jaar in dienst bij Genpact, waar hij leiding gaf aan belangrijke activiteit in de wereldwijde outsourcing, en aan de Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse regio's. Hij heeft ook 16 jaar verscheidene leidinggevende functies bekleed binnen de Europese bedrijfsvoering van Accenture.

"SIRVA is al jarenlang een erkend marktleider op de relocatiemarkt en heeft met veel succes een sterk mondiaal netwerk opgebouwd", aldus Holger Reimers, directeur Europese zaken, SIRVA. "Ik verheug me erop om in dienst te treden bij een marktleider en kijk uit naar de gecontinueerde uitbreiding van SIRVA's Europese capaciteiten en diensten zodat we onze klanten meer waarde kunnen leveren."

Over SIRVA, Inc. SIRVA biedt relocatie- en verhuisoplossingen op maat die op de beste en efficiëntste manier voldoen aan de behoeften van cliënten en hun personeel, waar ze ook zaken doen. Met het aanbod van een uitgebreide portfolio van mobiliteitsdiensten in 170 landen biedt SIRVA haar cliënten en hun personeel complete oplossingen en een geavanceerde mobiliteitservaring.

SIRVA heeft een portfolio van zeer bekende en herkenbare merken waaronder Allied [https://www.allied.com/], northAmerican [https://www.northamerican.com/], SMARTBOX [http://www.smartboxmovingandstorage.com/home] en Allied Pickfords [http://www.alliedpickfords.com/]. Ga voor meer informatie naar www.sirva.com [https://www.sirva.com/en-us].

Mediacontact

Mike DeGraffSard Verbinnen & Co312-895-4700Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20150213/175515LOGO


SIRVA, Inc.


Web site: HTTP://www.SIRVA.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234