Marketingbedrijf Caldera Group opnieuw FD Gazelle

"Wij zijn er trots op dat wij, dankzij onze gezamenlijke inspanningen, wederom de titel FD Gazelle mogen dragen."

De 'Gazelligste' marketingafdeling van Amersfoort. Zo mag het snelgroeiende marketingbedrijf Caldera Group zich met recht noemen. Het bedrijf is voor het tweede jaar op rij beloond met de titel FD Gazelle.

Deze titel wordt jaarlijks toegekend door het Het Financieele Dagblad aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Deze bedrijven hebben aangetoond dat zij in de laatste drie boekjaren een omzetgroei van meer dan 20% hebben bewerkstelligd. Met 160% groei in de afgelopen periode, en 130% in de periode ervoor, werd deze voorwaarde door Caldera Group ruimschoots behaald.

Echter is het niet de titel waar Caldera Group het voor doet. "Als onze klanten groeien, groeien wij mee. Daarom staat niet onze eigen groei, maar die van onze klanten voorop. Wij zijn er trots op dat wij, dankzij onze gezamenlijke inspanningen, wederom de titel FD Gazelle mogen dragen," aldus oprichter en directeur Leon Hamstra.

Dit jaar vierde Caldera Group haar vijfde verjaardag. Wat begon als een idee van twee ambitieuze ondernemers, groeide uit tot een zeventien-koppig team van marketingspecialisten. In de afgelopen vijf jaar heeft het bedrijf diverse successen gekend. Zo mocht zij meer dan 50 klanten verwelkomen, werd zij FD Gazelle in 2015 én 2016, en verhuisde zij van een éénkamer-werkplek in Amersfoort Schothorst naar een geheel eigen verdieping in Amersfoort centrum.

Het team van Caldera Group streeft ernaar om deze groei door te zetten. Voor zichzelf, en haar klanten. In 2015 ging er al één klant met de titel vandoor. Dit jaar zijn er drie kanshebbers voor een nominatie. "Wij zullen onze succesvolle aanpak blijven hanteren. Het succes van onze klanten is en blijft prioriteit nummer één. Alleen zo kunnen we onze structurele groei de komende jaren vasthouden," legt mede-oprichter en Strategy Director Rogier Van der Veen uit. De omzetcijfers zien er ook voor het komende jaar weer veelbelovend uit. De kans dat Caldera Group in 2017 weer zal meedingen om de felbegeerde titel is dan ook groot.

Neem voor meer informatie contact op met:
Rogier van der Veen, Strategy Director, Caldera Group Telefoon: +31 85 4 85 1011
E-mail: ​rogier@calderagroup.nl
Website: ​www.calderagroup.nl
In de bijlage treft u het bijbehorende beeldmateriaal aan.

Caldera Group

plaats:
Amersfoort
website:
http://www.calderagroup.nl/

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234