Traditionele Dag van het Sieraad op zaterdag 5 november 2016

Den Haag, 20 oktober 2016 - Onder het motto 'Beleef het Sieraad' organiseren de Nederlandse juweliers, goudsmeden en uurwerkherstellers op zaterdag 5 november voor het tweede jaar een open dag voor een inspirerende kennismaking met een van de mooiste ambachten.

Tijdens deze dag kunnen bezoekers bij de deelnemers [her]ontdekken hoe zij werken en gebruikmaken van traditionele én innovatieve technieken en kostbare materialen. Iedere juwelier, horlogemaker en goudsmid heeft een eigen programma met demonstraties, uitleg en diverse activiteiten- ook voor kinderen! - dus elk bezoek wordt een verrassing.

Duik in de schatkist van uw juwelier, goudsmid en uurwerkmaker
In deze schatkist zitten vooral vakmanschap, liefde voor het vak en tal van ideeën om iemand iets van goud of zilver als geschenk te geven. Met een horloge, ketting, ring of een ander luxe voorwerp van edelmetaal, geeft men niet alleen blijk van bijzondere waardering, zeker wanneer het gegraveerd is, maar ook iets van blijvende waarde.

"Onze leden willen hun klanten vooral laten zien hoe trots ze zijn op hun vak en hun met zorg samengestelde collectie," zegt Beeuwke Keizer van de Federatie Goud en Zilver. "Mede aangemoedigd door de vele positieve reacties op de eerste open dag, houden zij met hun collega's deze jaarlijks terugkerende traditie in ere. Klanten vinden het tijdstip, zo vlak voor de decembermaand, ook gunstig gekozen. U bent dus van harte welkom."

Natuurlijk zijn er tijdens 'Beleef het Sieraad' speciale aanbiedingen. Het zijn er teveel om hier te vermelden. Voor de enorme keuze is een bezoek aan de lokale juwelier, goudsmid en uurwerkmaker het beste. Kijk voor deelnemende bedrijven en activiteiten op www.beleefhetsieraad.nl. Een dag om nooit te vergeten!

Voor de redactie: voor foto's, informatie en een interview kunt u contact opnemen met Beeuwke Keizer van de Federatie Goud en Zilver, 070 - 3687777, federatie@fgz.nl

Federatie Goud en Zilver

plaats:
Den Haag

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234