Arcona Property Fund N.V. ontvangt goedkeuring Registratie Document

Voor de geplande acquisitie van 11 retail shopping centra in Polen heeft het Arcona Property Fund N.V. goedkeuring ontvangen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) op het door haar ingediende Registratie Document.

De aankoop wordt gefinancierd middels een lening van de Raiffeisen Bank Polska van EUR 10,5 miljoen, een claimemissie van EUR 8,6 miljoen, converteerbare obligaties van EUR 3,5 miljoen en een verkoperslening van EUR 4,7 miljoen.

De aankoopprijs is EUR 25,9 miljoen. Dit is EUR 1,5 miljoen lager dan de oorspronkelijk overeengekomen aankooprijs van EUR 27,4 miljoen. De externe taxatie per 1 oktober 2016 door CBRE van de 11 retail shopping centra bedraagt EUR 27,2 miljoen.

De converteerbare obligaties van EUR 3,5 miljoen zijn vandaag geplaatst middels een private placement. De converteerbare obligaties hebben een looptijd van vijf jaar en een rente van 6,5% per jaar met een halfjaarlijkse betaling.

Voor de claimemissie is een Securities Note in voorbereiding. De claimemissie is volledig gegarandeerd. Het management verwacht de claimemissie binnenkort te kunnen lanceren en de gehele aankooptransactie van de 11 retail shopping centra in december te kunnen afronden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Arcona Capital Fund Management B.V.
Tel: 0570-665860
E-mail: info@arconacapital.com

Arcona Property Fund N.V. belegt in commercieel vastgoed in Midden Europa. Aandelen van het Arcona Property Fund (ISIN code NL0006311706) zijn dagelijks verhandelbaar via Euronext Amsterdam als closed-end beleggingsfonds.

Arcona Capital Nederland

plaats:
Deventer

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234