SAI Global introduceert EthicsAnywhere

Leeroplossing voor ethiek & naleving neemt traditionele barrières voor leren weg door middel van gepersonaliseerde ervaringen die klaar zijn voor de mobiele telefoon

CHICAGO, 11 december 2018 /PRNewswire/ -- SAI Global, een erkende leider van oplossingen voor geïntegreerd risicomanagement introduceerde vandaag EthicsAnywhere(TM), een suite innovatieve oplossingen en technologie met een geavanceerde campagne-gebaseerde aanpak voor de leerwijze van mensen, waarmee organisaties in staat worden gesteld ethische gedragsveranderingen in het hele bedrijf te stimuleren.

https://mma.prnewswire.com/media/796354/InfoSec_Institute_Digital_Launch_desktop.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/796354/InfoSec_Institute_Digital_Launch_desktop.jpg]

https://mma.prnewswire.com/media/642410/SAI_Global_logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/642410/SAI_Global_logo.jpg]

Voor het invoeren van een risicobewuste cultuur waarmee veiligheidsinbreuken worden voorkomen, of voor risicobeperking bij handhaving door regelgevers is volharding en verantwoording nodig, en ondersteuning van het juiste gedrag door een moderne aanpak voor leren in organisaties. Waar training ooit werd gezien als afdoende, zijn de verwachtingen nu hoger gesteld, en ook werknemers die trainingen volgen hebben zich ontwikkeld. We weten nu meer over de moderne werknemer dankzij data en gedragswetenschappen [http://www.saiglobal.com/en-us/news_and_resources/industry_news/modern_employees_force_the_evolution_of_ethics_and_compliance_programs/]; wanneer en waar we werken is aan verandering onderhevig, en dit is van toepassing op de wijze waarop we informatie opnemen en onze doelen verwezenlijken.

Op het snijvlak van leermethodes [http://www.saiglobal.com/en-au/risk/ethics_compliance_learning/learning_framework/] en moderne technologie [http://www.saiglobal.com/en-au/risk/ethics_compliance_learning/learning_technology/] vertegenwoordigt EthicsAnywhere een flexibele aanpak die op de cursist is gericht, om zo organisaties te helpen hun gedrag rondom belangrijke risicogebieden te veranderen. Door gepersonaliseerde ervaringen te leveren, die klaar zijn voor de mobiele telefoon, waarmee werknemers makkelijker op ieder moment informatie tot zich nemen, waar ze ook zijn, neemt EthicsAnywhere traditionele barrières rondom consumptie en inzet weg. Ook zorgt het voor nieuwe kansen op het gebied van datameting, -analyse en rapportage, zodat u zich verder kunt ontwikkelen dan traditionele trainingsprogramma's, om zo effectiviteit te laten zien. Hierbij horen:


-- Leerervaringen aandrijven die zijn ontworpen om te voldoen aan vereisten
voor interactiviteit rondom participatie van werknemers, en die bedoeld
zijn als moderne, aantrekkelijke internetgebaseerde leerervaringen die
ook op de mobiele telefoon kunnen worden uitgevoerd.
-- Creëer specifieke, adaptieve leerervaringen op maat voor werknemers op
basis van hun geografische locatie met profileringscapaciteiten, of ze
nu mensen managen, of andere rolgebaseerde verantwoordelijkheden hebben.
-- Zorg voor krachtige en flexibele data-analytics en -rapportage met
capaciteiten waarmee Chief Compliance Officers en HR-teams deelname en
prestaties op individueel niveau en op bedrijfsniveau kunnen meten.
"Met meer verantwoording en aandacht voor seksuele intimidatie, dataprivacy en andere training voor internetveiligheid - om maar een paar voorbeelden te noemen - proberen organisaties traditionele trainingstechnieken te vernieuwen. Deze technieken zijn vaak verouderd, achterhaald, en zijn meestal niet afgestemd op de leerwijze van mensen", zei Rebecca Turco, VP Learning bij SAI Global. "Door het invoeren van moderne, innovatieve, creatieve oplossingen voor leren en training op het gebied van ethiek & naleving, kunnen organisaties waarde tonen aan cursisten, belanghebbenden en regelgevers, hun werknemers volledig centraal te stellen en een organisatiebrede cultuur van respect en fatsoenlijkheid te stimuleren."

Als grootste leverancier van inhoud voor ethiek- en nalevingstraining, biedt SAI Global 600 cursussen aan over meer dan 20 onderwerpen omtrent risico, waaronder AVG training [https://m.comms.saiglobal.com/webApp/APP1095?id=0], informatiebeveiliging in spelvorm [https://m.comms.saiglobal.com/webApp/APP1225], leerervaringen en een suite trainingen en communicatie over seksuele intimidatie [https://www.saiglobal.com/en-au/8_new_sexual_misconduct_and_harassment_tools_to_help_your_organisation/] in naleving met de AB 1825. Ook omvat EthicsAnywhere inhoud gericht op het voldoen aan de nieuwe eisen ronden training op het gebied van seksuele intimidatie in de Amerikaanse staat New York - waar de deadline voor het trainen van alle medewerkers nu 1 oktober 2019 is [https://www.saiglobal.com/en-us/news_and_resources/industry_news/new_york_and_delaware_sexual_harassment_law_and_learning_content_update__october_2018/] - en Delaware, ter aanvulling op het bestaande aanbod voor werknemers in Californië, Connecticut, Maine en de Maagdeneilanden.

EthicsAnywhere is een basiselement van de SAI360 geïntegreerde risico- en nalevingsoplossingen die door SAI Global in september 2018 werden gelanceerd [https://www.saiglobal.com/en-us/news_and_resources/sai_global_news/sai_global_introduces_the_world_s_most_comprehensive__approach_to_integrated_risk_management/]. SAI360 is een suite oplossingen van de volgende generatie, waarmee organisaties operationele en strategische nalevingseisen kunnen beheren en hiertoe toegang hebben, in het kader van een robuust risicobeheerprogramma.

Over SAI Global

Bij SAI Global helpen wij organisaties om op een proactieve manier risico's te beheren om vertrouwen te creëren en zakelijke uitmuntendheid, groei en duurzaamheid te realiseren. Onze geïntegreerde oplossingen voor risicobeheer bestaan uit een combinatie van de beste capaciteiten, dienstverlenende en adviserende vaardigheden die van kracht zijn binnen de gehele levenscyclus waardoor bedrijven zich op andere zaken kunnen richten. Samen zorgen deze instrumenten en kennis ervoor dat klanten in staat gesteld worden om een geïntegreerd overzicht van het risico te verkrijgen. Vraag om een gratis demo, om zo onze producten in actie te zien.

Wij hebben een wereldwijd bereik met locaties in heel Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika, Azië en het Pacifisch gebied. Ga voor meer informatie naar www.saiglobal.com [http://www.saiglobal.com/].

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/796354/InfoSec_Institute_Digital_Launch_desktop.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/796354/InfoSec_Institute_Digital_Launch_desktop.jpg]
Logo - https://mma.prnewswire.com/media/642410/SAI_Global_logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/642410/SAI_Global_logo.jpg]

CONTACT: Jacqueline Fleming, Global Head of Brand Strategy & Corporate Communications, SAI Global, T: +1 (609) 955-5120, E: Jacqueline.Fleming@saiglobal.com

Web site: http://www.saiglobal.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234