Vier nieuwe adviseurs sluiten zich aan bij adviesteam van Heidrick

Nieuwe partners en directeuren in Atlanta, Londen en Singapore

CHICAGO, 11 december 2018 /PRNewswire/ -- Heidrick & Struggles [http://www.heidrick.com/] , een vooraanstaande wereldwijde leverancier van diensten op het gebied van het zoeken van leidinggevend personeel, leiderschapsbeoordeling en -ontwikkeling, doeltreffendheid van zowel de organisatie als het team, alsmede cultuurvorming, heeft in het derde kwartaal twee nieuwe partners en twee directeuren toegevoegd aan de adviesactiviteiten van Heidrick.

https://mma.prnewswire.com/media/139029/heidrick_struggles_logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/139029/heidrick_struggles_logo.jpg]

"Wij blijven bouwen aan de verdere groei van onze activiteiten om beter te voldoen aan de vraag van onze klanten in de hele wereld," zei Andrew LeSueur, Global Managing Partner, Heidrick Consulting. "Met deze nieuwe consultants zullen wij onze capaciteiten en expertise in de regio's Noord-Amerika, Europa en Azië-Stille Oceaan versterken."

Cheryl Stokes [https://www.heidrick.com/Where-We-Work/Consultants/Stokes_Cheryl_24245] komt als partner in het kantoor in Atlanta werken. Zij brengt meer dan 20 jaar ervaring naar het bedrijf als adviseur voor leiders die mondiale zakelijke uitdagingen aanpakken en die de leiderschapssystemen en organisatiecapaciteiten die zij nodig hebben om hun strategieën uit te voeren ontwikkelen.

Ian Tomlinson-Roe [https://www.heidrick.com/Where-We-Work/Consultants/Tomlinson_Ian_24249] komt als partner in het kantoor in Londen werken. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring als consultant, lijnmanager en adviseur voor de overheid en toonaangevende organisaties in vele sectoren, met inbegrip van financiële diensten, olie en gas, levenswetenschappen, defensie en technologie.

Marina Ivanoff [https://www.heidrick.com/Where-We-Work/Consultants/Ivanoff_Marina_24322] komt als directeur in het kantoor in Singapore werken. Zij heeft meer dan 15 jaar ervaring als adviseur op het gebied van menselijke middelen en leiderschap voor multinationale instellingen en zij is vooral gespecialiseerd in leiderschapsbeoordeling, ontwikkeling en verandermanagement.

Jane Schroeder [https://www.heidrick.com/Where-We-Work/Consultants/Schroeder_Jane_24268] komt als directeur in het kantoor in Londen werken waar zij zich vooral zal richten op alle aspecten van leiderschap en talentmanagement. Zij heeft meer dan 18 jaar ervaring in de beoordeling van leiderschapscapaciteiten en -potentieel op het gebied van selectie en ontwikkeling.

Over Heidrick & Struggles Heidrick & Struggles levert diensten om tegemoet te komen aan de behoeften voor uitvoerend talent en leiderschap van 's werelds beste organisaties en het bedrijf is een vooraanstaand adviseur op het gebied van het zoeken van leidinggevend personeel, leiderschapsbeoordeling en -ontwikkeling, doeltreffendheid van zowel de organisatie als het team, alsmede cultuurvorming. Heidrick & Struggles was meer dan 60 jaar geleden de pionier op het gebied van het zoeken van leidinggevend personeel. Vandaag de dag levert het bedrijf integrale leiderschapsoplossingen en staat het zijn klanten bij om de wereld te veranderen, één leidinggevend team tegelijk.® www.heidrick.com [http://www.heidrick.com/]

Contacten met de Media: Dana Andreoli - +1 312 496 1377 dandreoli@heidrick.com [mailto:dandreoli@heidrick.com]

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/139029/heidrick_struggles_logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/139029/heidrick_struggles_logo.jpg]

Web site: http://www.heidrick.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234