OnApp Gaat Ondernemers Bedienen - Lanceert Bedrijfsklare Private & Hybrid Cloud Applicatie, nu Beschikbaar via Intel® Technology Providers

LONDEN, September 11, 2017 /PRNewswire/ --

OnApp Enterprise oplossingen zijn gericht op hoogwaardige, AI-enabled Hypergeconvergeerde Infrastructuur, private cloud en hybrid cloud management voor mkb en ondernemingen 

OnApp [https://onapp.com ], de grootste cloud management platform provider op de public cloud markt, heeft OnApp Enterprise aangekondigd - een nieuwe reeks oplossingen die prijzen, prestaties en bruikbaarheid op de private cloud/hybrid cloud markt voor ondernemingen moeten gaan transformeren. De eerste OnApp Enterprise oplossing combineert OnApp's omvangrijke cloud management softwarepakket met Intel(R) Data Center Blocks hardware om een bedrijfsklare HCI (Hypergeconveerde Infrastructuur)-applicatie te leveren waarin het voor deze sector meest uitgebreide pakket aan private en hybrid cloud management-mogelijkheden is ingebouwd.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20150723/240725LOGO )

Ontworpen voor de IT-afdelingen van ondernemingen en het mkb, heeft OnApp Enterprise een compleet pakket aan instrumenten voor private cloud uitrol en orkestratie; voor gebruikersbeheer, toegangscontrole en governance; mogelijkheden voor meting, beveiliging en showback/chargeback; connectiviteit met meerdere public cloud providers; een echt schaalbare software-gedefinieerde architectuur met maximaal 254 servers per cluster en volledig asymmetrische opslag en computer; en een single UI voor private en public cloud management bij meerdere clusters, datacenters en clouds. OnApp Enterprise, dat wordt geleverd als een ready-to-run HCI-applicatie, is gebaseerd op Intel(R) Data Center Blocks inclusief Intel(R) Xeon Processors, Intel(R) SSDs, Intel(R) Server Boards en andere componenten in een configuratie die is geoptimaliseerd voor OnApp's softwaremogelijkheden. OnApp Enterprise is beschikbaar vanaf  slechts een derde van de prijs van concurrerende producten, en biedt daarmee een kosteneffectieve, gemakkelijk inzetbare oplossing.

"OnApp is uitgegroeid tot het grootste cloud management platform voor public cloud service providers door een geheel gebruiksklare oplossing die de kosten, complexiteit en time-to-cloud drastisch verlaagt," aldus Ditlev Bredahl, CEO van OnApp. "OnApp Enterprise wil op dezelfde manier de private cloud markt verstoren. Onze eerste oplossing, die we op de markt brengen samen met Intel, is voor ondernemingen van elke omvang een goedkoper, gemakkelijker te beheren en gemakkelijker te schalen alternatief in private en hybrid cloud management. In de toekomst zullen we hardware-versnelde cloud en NFV, AI-enabled hybrid cloud management en nog veel meer introduceren - zodat OnApp uiteindelijk ook voor enterprise cloud de norm wordt."

"Er is een enorm groot potentieel voor een goedkopere, meer functionele benadering van HCI en multi-cloud management op de ondernemersmarkt," aldus Al Diaz, VP en general manager, Product Collaboration and Systems Division, Intel Data Center Group. "Dankzij de samenwerking tussen Intel, OnApp en onze partners, hebben bedrijven van elke omvang nu een makkelijker, krachtiger en meer kosteneffectieve manier om hun eigen flexibele, software-gedefinieerde infrastructuur uit te rollen en te beheren, en de public cloud ervaring mee te brengen naar het datacenter voor ondernemingen."

OnApp Enterprise cloud applicaties zijn nu beschikbaar via Intel(R) Technology Providers, waaronder Iron Systems in de VS, New Era Informatique Pvt Ltd in India, MultiTech in Argentinië en Uruguay, Colsof in Colombia, Rectron in Zuid-Afrika en Hammer in Europa. Ga voor meer informatie naar https://onapp.com/intel.

Over OnApp  

OnApp is een compleet cloud management software platform voor service providers en ondernemingen. Het OnApp cloud platform stelt hosts, telecombedrijven en andere service providers in staat om de complete serie Infrastructure-as-a-Service producten te verkopen. Voor ondernemingen biedt OnApp een bedrijfsklare oplossing met private en hybrid cloud, waarmee IT-afdelingen infrastructuurbeheer kunnen automatiseren,  de ondersteuningskosten laag kunnen houden en de levering van IT-voorzieningen aan de afdelingen en gebruikers kunnen vereenvoudigen.  

OnApp is gestart in juli 2010. Op dit moment draaien meer dan 3.500 bedrijven in 93 landen hun clouddiensten op OnApp software. OnApp heeft 170 medewerkers in dienst, verspreid over de EU, de VS en de Asia-Pacific, en is gevestigd in Londen, Verenigd Koninkrijk.

Ga voor meer informatie naar http://onapp.com

CONTACT: Steve Fenton/Nadine ter Meulen - press@onapp.com -+44-(0)-800 158-8600

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234