Marktaandeel van MobileIron bijna twee keer zo groot als dat van grootste EMM-concurrent in Nederland, toont nieuw rapport

HILVERSUM, Nederland, 18 oktober 2016 /PRNewswire/ -- MobileIron , de onafhankelijke leider op vlak van bedrijfsmobiliteitsbeheer (EMM), heeft het grootste marktaandeel op vlak van mobiel apparatenbeheer in Nederland. Dat heeft het in Nederland gevestigde technologieadviesbureau Computer Profile geconcludeerd. MobileIron's markaandeel van 31,4% is bijna twee keer zo groot als dat van VMware AirWatch en vier keer zo groot als dat van Microsoft. Het marktleiderschap van MobileIron is jaar op jaar gegroeid.

Computer Profile analyseerde het gebruik van bedrijfskritische applicaties bij 1.200 Nederlandse bedrijven met 50 of meer werknemers. U kunt het rapport van september 2016 van Computer Profile hier lezen: http://www.computerprofile.com/nl/analytics-papers-nl/stuivertje-wisselen-ios-en-android/ [http://www.computerprofile.com/nl/analytics-papers-nl/stuivertje-wisselen-ios-en-android/].

"Nederlandse ondernemingen zijn zich heel erg bewust van veiligheid en zien mobiel als een katalysator voor bedrijfstransformatie," zei Ojas Rege, Chief Strategy Officer, MobileIron. "We zijn vereerd dat ze in toenemende mate MobileIron kiezen als platform voor hun transformatie."

MobileIron is de veiligheids- en applicatieruggengraat voor moderne zakelijke IT-omgevingen. Met MobileIron kunnen organisaties hun bedrijfsgegevens beschermen, veilig apps en content aanbieden en hun werknemers laten kiezen welke apparaten ze willen gebruiken. Volgens topanalisten in de sector is MobileIron een marktleider die ondertussen 40 patenten heeft verkregen voor zijn moderne innovaties in bedrijfsveiligheid. In het tweede kwartaal van 2016 had MobileIron meer dan 10 miljoen cumulatieve seats en 12.000 cumulatieve klanten die het platform van MobileIron hebben gekocht sinds 2009.

Over MobileIron MobileIron biedt een veilige basis aan bedrijven over de hele wereld om zich te ontwikkelen tot Mobile First-organisaties. Voor meer informatie kunt u terecht op www.mobileiron.com [http://www.mobileiron.com/].

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20140923/147891 [http://photos.prnewswire.com/prnh/20140923/147891]
Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140923/147891


MobileIron


CONTACT: Sara Day, MobileIron, +1-650-336-3123, sara@mobileiron.com


Web site: http://www.mobileiron.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234