Exclusieve kleding uit 130 boutiques zelfde dag geleverd

Winkelstraat.nl eerste online fashionplatform in Benelux met same day delivery

VIANEN - Met zijn nieuwe VIP-service is Winkelstraat.nl het eerste fashion e-commerce platform in de Benelux dat same day delivery van exclusieve kleding mogelijk maakt vanuit 130 verschillende luxe boutiques in Nederland en België.

Wie voor 13.00 uur zijn kleding bestelt, krijgt die 's avonds tussen 18.00 en 22.30 uur geleverd. Webshops als Coolblue en Wehkamp bieden ook al same day delivery aan, maar dan gaat het om diverse producten die vanuit een centraal warehouse geleverd worden. Bij Winkelstraat.nl wordt de kleding door koeriers opgehaald bij één van de 130 boutiques en daarna uitgeleverd. Op dezelfde manier is het e-commerce platform ook gestart met avondleveringen. Wie van zondag tot en met vrijdag voor 23.59 uur een item bestelt, heeft de kleding de volgende dag tussen 18.00 en 22.30 uur in huis. Om te voorkomen dat mensen de hele dag op hun pakketje moeten zitten wachten, ontvangen ze een half uur voor levering een sms-bericht.

,,Deze nieuwe bezorgservice voorkomt heel wat stress en paniek bij klanten die op zaterdagochtend vaak nog twijfelen wat ze die avond aan moeten trekken," zegt Joost van der Veer van Winkelstraat.nl. ,,Hiermee bedienen we de groep fashionliefhebbers die zweren bij het last-minute aanschaffen van een outfit."

Via Winkelstraat.nl kunnen klanten online shoppen bij meer dan 130 onafhankelijke high-end fashion boutiques uit Nederland, België en Luxemburg. Elke winkel heeft zijn eigen luxe en exclusieve collectie van bekende en onbekende designer merken als Parajumpers, Elisabetta Franchi, Moncler, Philipp Plein, Armani Jeans, Philippe Model en Michael Kors, unique finds van meer dan 500 Premium en Luxury Brands, aangevuld met limited editions. Van ieder item is er vaak maar één, waardoor klanten een echte one-of-a-kind aanschaffen.
De boutiques worden zorgvuldig uitgekozen. Een bijzondere greep uit de collectie wordt geselecteerd, gefotografeerd en op Winkelstraat.nl gepresenteerd.

Winkelstraat.nl is opgericht in 2012. Klanten boordelen het platform met een 9.4, onder meer op basis van de kwaliteit van de collectie, de snelheid van levering en de persoonlijke communicatie.

Geplaatst in:

Winkelstraat.nl

plaats:
Vianen

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234