Pluralsight wint een onderscheiding voor het Nieuwe Product van het Jaar 2016 van de Business Intelligence Group

Het technologisch educatieve programma van Pluralsight wordt erkend in de BIG Awards voor zakelijke programma'sSALT LAKE CITY, 14 oktober 2016 /PRNewswire/ -- Pluralsight [https://www.pluralsight.com/], wereldleider in online leren voor technologische professionals, kondigde vandaag aan dat het de BIG Award for Business [http://www.bintelligence.com/big-awards-for-business/] van de Business Intelligence Group heeft gewonnen in de categorie Nieuwe Product van het Jaar 2016. Het jaarlijkse onderscheidingsprogramma van het bedrijf werd gelanceerd om bedrijven, producten en mensen te belonen die toonaangevend zijn in hun respectievelijke branches.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160907/405106LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20160907/405106LOGO]

Het technologisch educatieve programma van Pluralsight werd in juni gelanceerd, en zorgt voor een volledig digitale leerervaring, waarmee zakelijk technologische teams en individuen hun bekwaamheden kunnen uitbreiden, hun productiviteit kunnen vergroten en een concurrentievoordeel kunnen behalen. Met de on-demand cloud-gebaseerde oplossing kunnen technologische professionals hun huidige vaardigheidsniveau beoordelen door middel van dynamische vaardigheidstests, aangewezen leertrajecten volgen, leren via cursussen die geschreven zijn door experts, nieuwe technologieën uitproberen in een interactieve testomgeving, met toegang tot live een-op-een mentoring.

"Differentiatie is een belangrijk thema voor alle onze winnaars en wij hopen dat deze trend zich voortzet", zei Russ Fordyce, Managing Director van de Business Intelligence Group [http://www.bintelligence.com/what-we-do/?utm_source=1800PR&utm_medium=press-release&utm_term=winner&utm_campaign=2015%20BIG%20Industry%20Award%20Winners]. "Moderne bedrijven kijken nu naar hun klanten voor inspiratie en sturing, om verbetering te behalen en nieuwe producten te lanceren. Wij zijn zo trots op alle winnaars dit jaar. Het is echt een bijzondere en exclusieve groep."

Ga voor meer informatie over Pluralsight naar pluralsight.com [https://www.pluralsight.com/].

Over PluralsightPluralsight is een zakelijk technologisch educatief platform voor een samenhangende en volledige educatieve ervaring voor bedrijven over de hele wereld. Door middel van een abonneeservice hebben bedrijven de mogelijkheid om zich met de snelheid van de technologie te bewegen, waarbij de vaardigheid, innovatie en efficiëntie worden vergroot. Pluralsight werd opgericht in 2004 en heeft het vertrouwen van Fortune 500-bedrijven. Pluralsight zorgt dat leden on-demand toegang hebben tot een digitaal ecosysteem van educatieve instrumenten, waaronder adaptieve vaardigheidstests, aangewezen leertrajecten, cursussen die geschreven zijn door experts, interactieve testomgevingen en live mentoring. Ga voor meer informatie naar pluralsight.com [http://www.pluralsight.com/].

Over Business Intelligence Group De Business Intelligence Group [http://www.bintelligence.com/what-we-do/?utm_source=1800PR&utm_medium=press-release&utm_term=winner&utm_campaign=2015%20BIG%20Industry%20Award%20Winners] werd opgericht met als doel het herkennen van daadwerkelijk talent en een superieure prestatie in de zakelijke wereld. In tegenstelling tot andere beloningsprogramma's in de branche [http://www.bintelligence.com/awards-deadlines/?utm_source=1800PR&utm_medium=press-release&utm_term=winner&utm_campaign=2015%20BIG%20Industry%20Award%20Winners] worden de programma's hier beoordeeld door zakelijke topmanagers met ervaring en kennis. Het eigen en unieke scoringssysteem van de organisatie zorgt voor een selectieve prestatiemeting van meerdere zakelijke domeinen en beloont die bedrijven die beter presteren dan hun branchegenoten.Photo: https://photos.prnewswire.com/prnh/20160907/405106LOGO


Pluralsight


CONTACT: CONTACTPERSOON: Pluralsight PR, Megan Herrick, VP ofCommunications, 801-784-9135, megan-herrick@pluralsight.com of MethodCommunications, Katy Kenealy, 801-828-6056, Katy@methodcommunications.com


Web site: https://www.pluralsight.com//

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234