Meer dan 50 voertuigdebuten en 25 persconferenties tijdens AutoMobility LA(TM)

Nieuw automotive ecosysteem zal van 14 tot en met 17 november bijeenkomen voor vier dagen nieuws door top-autofabrikanten, techgiganten en startupsLOS ANGELES, 13 oktober 2016 /PRNewswire/ -- AutoMobility LA(TM), [http://automobilityla.com/] een fusie van LA Auto Show's Press & Trade Days en Connected Car Expo®, heeft vandaag bekendgemaakt dat verschillende auto-technische producten en diensten, waaronder meer dan 50 voertuigen, van 14 tot en met 17 november hun debuut zullen maken voor media en vakmensen in het Los Angeles Convention Center.

Onder de vele onthullingen van top-autofabrikanten van over de hele wereld zijn onder meer Alfa Romeo's nieuwe SUV en Jeep's eveneens nieuwe compacte SUV om de concurrentiestrijd aan te gaan in het groeiende segment compact cross-over. Porsche presenteert meerdere mondiale en verschillende Noord-Amerikaanse debuten, waaronder de nieuwe Panamera. Nissan onthult er drie, waaronder de Nissan Rogue 2017: Rogue One Star Wars Limited Edition.

Andere bevestigde debuten zijn onder meer de Civic Si met turbomotor van Honda, de nieuwe vijfde generatie Land Rover Discovery en de smart ForTwo Electric Drive cabriolet op zakformaat. Mercedes-Benz stelt drie modellen voor het eerst tentoon in de VS, waaronder de AMG GT Roadster, G550 4x4 Squared en de track-ready AMG GT R.

Als het epicentrum van automotive design, zal Los Angeles het toneel zijn van de onthulling van enkele conceptautoʹs. In een wereldwijd debuut heeft Acura een preview van haar toekomstige interieurontwerp, mens/machine-interface en technologische richting. Acura streeft naar een naadloze verbinding tussen mens en machine. Infiniti presenteert haar nieuwe SUV-visie, de QX Sport Inspiration, en de globale conceptonthulling van Subaru zal een nieuwe serie voertuigen voor het merk openbaren. In aanvulling op de productie- en conceptvoertuigen, zijn zowel luxe- als budgetmerken van plan meer hybride, elektrische en alternatieve brandstofmodellen mee te nemen naar hun display.

Een diverse mix van gevestigde autofabrikanten, techbedrijven en disruptoren, waaronder BMW ReachNow, Hyundai, Ridecell en whiteCryption, zijn van plan innovaties en ontwikkelingen te onthullen met betrekking tot kunstmatige intelligentie, deelautoʹs, veiligheid en nog veel meer. Dat zal plaatsvinden in het gloednieuwe Technologiepaviljoen (gelegen op de campus van het Los Angeles Convention Center). Hier zal AutoMobility LA ook optreden als gastheer van haar bekroonde conferentie, waar industrie-experts zullen discussiëren over de meest brandende kwesties inzake de toekomst van vervoer. Meer dan 50 grootheden, waaronder de CEOʹs van Ford, Intel, Local Motors en Next EV zullen mededelingen doen en inzichten delen vanaf de Roadshow bij het CNET-podium.

"AutoMobility LA zit volgepakt met nieuws van autofabrikanten, techleiders en startups. Dat getuigt van het feit dat de nieuwe auto-industrie niet in opkomst is, maar dat het eerder leeft en groeit in LA.," aldus Lisa Kaz, President en CEO van LA Auto Show en AutoMobility LA. "We zijn erg verheugd met het feit dat we al over een maand kunnen zien wat er allemaal live wordt onthuld op de beursvloer."

In aansluiting op AutoMobility LA zullen alle voertuigdebuten van deze editie te zien zijn tijdens de LA Auto Show [http://laautoshow.com/] 2016 (geopend voor het publiek van 18 tot en met 27 november).

AutoMobility LA is de uitkomst van een meerjarige evolutie van de LA Auto Show's Connected Car Expo en haar Press & Trade Days in een beurs die exclusief is gericht op de nieuwe automotive-industrie. Het vierdaagse evenement brengt het hele "nieuwe mobiliteitsecosysteem" samen, dat bestaat uit autofabrikanten, techbedrijven, ontwerpers, ontwikkelaars, startups, investeerders, dealers, overheidsfunctionarissen, analisten, etc.

Alle aanwezigen kunnen getuige zijn van de voertuigdebuten van dit jaar en hebben toegang tot exposities tijdens het hele evenement. Ga naar http://automobilityla.com [http://automobilityla.com/] om te registreren voor AutoMobility LA.

Kijk voor meer informatie over AutoMobility LA en de LA Auto Show op http://www.automobilityla.com/ [http://www.automobilityla.com/] en http://laautoshow.com/ [http://laautoshow.com/].

Over de Los Angeles Auto Show en AutoMobility LADe Los Angeles Auto Show (LA Auto Show®), opgericht in 1907, is ieder jaar de eerste grote Noord-Amerikaanse autoshow van het seizoen. In 2016 zijn de Press & Trade Days van de show gefuseerd met de Connected Car Expo (CCE) om AutoMobility LA(TM) te worden. Het is de eerste beurs van de industrie die de technologie- en de automotivebranches convergeert om nieuwe producten en technologieën te lanceren en om te discussiëren over de meest prangende kwesties met betrekking tot de toekomst van vervoer. AutoMobility LA 2016 vindt plaats in het Los Angeles Convention Center van 14 tot en met 17 november, met verschillende voertuigdebuten van producenten. De LA Auto Show is geopend voor het publiek van 18 tot en met 27 november. AutoMobility LA is de plaats waar de nieuwe auto-industrie zaken voor elkaar krijgt, baanbrekende producten onthult en strategische bekendmakingen doet aan media van over de hele wereld. De LA Auto Show wordt gesteund door de Greater L.A. New Car Dealer Association en wordt uitgevoerd door ANSA Productions. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en informatie over de show, volg LA Auto Show op Twitter via twitter.com/LAAutoShow [https://twitter.com/LAAutoShow], op Instagram via https://www.instagram.com/laautoshow/ [https://www.instagram.com/laautoshow/] of op Facebook via https://www.facebook.com/LAAutoShow [https://www.facebook.com/LAAutoShow] en meld je aan voor alerts via http://www.laautoshow.com/ [http://www.laautoshow.com/]. Kijk voor meer informatie over AutoMobility LA op http://www.automobilityla.com [http://www.automobilityla.com/].

"AutoMobility LA" is het exclusieve handelsmerk van de LA Auto Show.

Mediacontacten :Breanna Buhr/Sanaz MarbleyJMPR Public Relations, Inc.(818) 992-4353bbuhr@jmprpublicrelations.com [mailto:bbuhr@jmprpublicrelations.com] smarbley@jmprpublicrelations.com [mailto:smarbley@jmprpublicrelations.com]


AutoMobility LA


Web site: http://automobilityla.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234