Lingeriewebshop Annadiva bij snelst groeiende bedrijven van Nederland

Annadiva mag zich voor het tweede jaar op rij één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland noemen. Een feit dat benadrukt wordt door de aankomende verhuizing naar een groter pand in 's-Hertogenbosch.

Jaarlijks worden de FD Gazellen Awards uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Hiervoor is een vereiste dat je een omzetgroei van minimaal 20 procent hebt bereikt over een periode van drie jaar. Daarnaast moet je als FD Gazelle winstgevend zijn en financieel gezond. In 2015 ontving Annadiva ook al deze felbegeerde award. Met een omzetgroei van 389 procent waren zij het op twee na snelst groeiende bedrijf van Brabant.

De FD Gazellen Award komt op een mooi moment. Volgende week verhuist Annadiva naar een nieuw, groter hoofdkantoor in 's-Hertogenbosch. Door de sterke groei van de afgelopen jaren was het huidige pand te klein geworden. Het nieuwe pand, dat bijna vier keer zo groot is dan het huidige pand, maakt het voor Annadiva mogelijk om nog verder te groeien en nieuwe plannen tot uitvoering te brengen. De prestigieuze FD Gazellen Award is dan ook de kers op de taart.

Mariëlle van Werven, eigenaresse van Annadiva, reageert: "Voor de tweede keer op rij winnen wij nu deze mooie Award. Dit is een enorme prestatie waar ik erg trots op ben. Het is niet makkelijk om ieder jaar een sterke omzetgroei neer te zetten en dit te managen. De verwachting is dat wij met onze webshops in Nederland, België en Duitsland alleen nog maar verder gaan groeien. Ook kijken wij naar het openen van meer fysieke vestigingen naast onze winkel in Nijmegen."

Annadiva maakt nu ook direct kans op de Gouden Gazellen Award. Deze zal 24 november in Eindhoven uitgereikt worden. Deze award wordt uitgereikt aan de snelste groeier binnen de provincie en omzetcategorie.

Over Annadiva
Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop, online sinds 2012. In slechts een paar jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. In 2013 opende Annadiva ook een succesvolle fysieke winkel in Nijmegen.

Neem voor meer informatie, beeldmateriaal geschikt voor publicatie en overige specificaties contact op met Tessa Vermeulen via telefoonnummer 073 203 40 25. Of mail naar marketing@annadiva.nl

Annadiva

plaats:
's-Hertogenbosch

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234