Sentry PM(TM) Meest Innovatieve Portefeuille Beheer Oplossing bij CV Magazine Awards

ClearStructure Financial Technology's portefeuillebeheer-systeem levert flexibele web-based oplossingenDANBURY, Connecticut, 13 oktober 2016 /PRNewswire/ -- Sentry PM(TM), het portefeuillebeheer-systeem van ClearStructure Financial Technology, is uitgeroepen tot winnaar van de titel 'Most Innovative Portfolio Management Solution' door Corporate Vision (CV) Magazine's Technology Innovator Awards 2016. Voor een volledig profiel van de winnaar ga naar: https://goo.gl/jX4xdW [https://goo.gl/jX4xdW].

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20151130/291693LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20151130/291693LOGO]

CV Magazine is opgericht door een team van business experts, adviseurs en insiders en biedt zakelijke lezers en besluitvormers nieuws over bedrijfsstrategieën, analyses, corporate case studies en opkomende trends. De Technology Innovator Awards zijn gecreëerd en ontworpen om erkenning en beloning te bieden aan individuele personen, afdelingen of firma's die het brein zijn achter revolutionaire ontwikkelingen waarmee de zakenwereld op een positieve manier wordt veranderd. Bij alle prijsuitreikingen die via CV Magazine lopen worden toegewijde onderzoeksteams ingezet om vast te stellen dat iedere stem authentiek is.

ClearStructure's portefeuillebeheer-systeem, Sentry PM geheten, is een uniek en innovatief all-inclusive systeem dat meerwaarde levert door het aanbieden van geavanceerde technologie, modulaire schaalbaarheid, betrouwbaarheid van informatie en ondersteunen van besluitvorming.

Laura Hunter, Awards coördinator, verklaart: "Met dit awards programma zetten we de schijnwerpers op het allerbeste dat de technologiesector te bieden heeft. Het is absoluut een eer om deze onderscheiding te mogen toekennen dankzij het harde werk en de toewijding van al onze winnaars, en ik wens hen graag alle succes in de toekomst."

Scott Turley, CEO van ClearStructure zei het volgende: "Wij zijn trots dat wij deze onderscheiding hebben ontvangen. Het is exemplarisch voor de passie en expertise die onze werknemers stoppen in de producten en in het bedrijf. We streven ernaar een vooruitdenkend bedrijf te zijn met aandacht voor onze klanten en de bedrijfstak. Onze samenwerking met goede klanten is een drijfveer geweest voor ons succes." Hij voegde toe, "We gaan ons best doen om Sentry PM te blijven updaten met innovaties, zowel in technologische ontwikkelingen als op de financiële markten."

Over ClearStructure Financial Technology: ClearStructure Financial Technology levert state-of-the-art technology solutions die tegemoet kunnen komen aan de diverse behoeften van de investeringsindustrie. De Sentry solution biedt managers volledige front-to-back-office functionaliteit op een enkel platform dat werkt voor alle types activa. ClearStructure's Sentry product suite wordt nu gebruikt door veel van 's werelds grootste en meest gerespecteerde financiële instellingen en investeerders. Ga voor meer informatie over ClearStructure en het Sentry PM systeem naar: www.clearstructure.com [http://www.clearstructure.com/].

Media Contact: Monica Pepe, 1-203-2052701, monica.pepe@clearstructure.com [mailto:monica.pepe@clearstructure.com]Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20151130/291693LOGO


ClearStructure Financial Technology


Web site: http://www.clearstructure.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234