La Vie Utrecht genomineerd als 'Beste trainingslocatie 2016'

Utrecht, 30 september 2016 - Na een ingrijpende verbouwing, waarin vergader- en trainingslocatie La Vie Utrecht zowel aan de binnen- als buitenkant volledig is vernieuwd, is La Vie weer helemaal klaar voor de toekomst! Als 'kroon' op de verbouwing is La Vie door MEETINGS Awards genomineerd als Beste Trainingslocatie van het jaar 2016. Om voor deze nMominatie in aanmerking te komen is La Vie beoordeeld op ligging, bereikbaarheid, inrichting, catering en service. Tot en met 31 december 2016 kan er via bestetrainingslocatievanhetjaar.nl/stem gestemd worden. Alle stemmen tot en met 31 oktober tellen ook mee voor de verkiezing regio midden Nederland.

La Vie Utrecht
La Vie Utrecht biedt 53 zaaloplossingen geschikt voor bijeenkomsten van 2 tot 200 deelnemers. Niet alleen zijn de zalen, het restaurant en de lounge volledig vernieuwd, ook is er stevig geïnvesteerd in de nieuwste audio visuele middelen, dimbare LED verlichting en een supersnel wifi netwerk. De locatie ligt op steenworp afstand van de beroemde grachten en biedt een 360 uitzicht over hartje Utrecht. "Door het vele licht en de grote ramen 'halen we de stad echt binnen'. Dat levert een ongekende positieve vibe op voor onze bezoekers." Met de ligging naast het compleet vernieuwde Utrecht CS en de aanwezigheid van een inpandige parkeergarage is La Vie uitstekend bereikbaar. Op jaarbasis verwelkomt La Vie ruim 100.000 bezoekers vanuit het hele land, maar ook steeds meer internationale bezoekers weten La Vie te vinden.

Service
La Vie brengt bijeenkomsten tot leven. Dat zegt eigenlijk alles. De alleraardigste servicemedewerkers van La Vie doen er alles aan om elke bijeenkomst tot een succes te maken en de verwachtingen van gasten en klanten te overtreffen. Trainers worden bij La Vie de hele dag ontzorgd; van een ontbijtje bij aankomst, tot het gebruik van een handige meeting kit en technische ondersteuning. Het 'thuisreispakketje' bij vertrek hoort er ook altijd bij. Met de All-Cables-Available-Service en de handige La Vie Personal Service App is er altijd overal een oplossing voor en kunnen trainers zich volledig focussen op de inhoud van hun training. "Het gevoel dat alles klopt en dat alles in het teken staat van uw succesvolle bijeenkomst is wat La Vie garandeert. De mensen van La Vie heten u van harte welkom en geven u oprechte aandacht en zorg." aldus Gitta Jacobs, trotse Directeur & Gastgever van La Vie Utrecht.

Regardz
La Vie Utrecht is aangesloten bij Regardz.nl. De visie van Regardz is dat mensen elkaar blijven ontmoeten. De kracht van de persoonlijke ontmoeting zal nooit verdwijnen en zal nooit digitaal worden. "Persoonlijke ontmoetingen zijn vaak het begin van iets nieuws. Ontmoeten we vaker doen is onze boodschap. De missie van Regardz is om mensen samen te brengen die elkaar persoonlijk willen ontmoeten voor een training, een opleiding, een vergadering, een feest of een andere bijeenkomst," aldus Luc van Bussel, CEO van Regardz Hospitality Group.
Regardz brengt mensen samen!

Geplaatst in:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gitta Jacobs via 06 - 52 52 74 86 of gitta.jacobs@lavieutrecht.nl.

Bekijk ook de website www.lavieutrecht.nl.
U kunt La Vie Utrecht tevens volgen op Twitter, Facebook en LinkedIn.

La Vie Utrecht

plaats:
Utrecht
website:
http://www.lavieutrecht.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234