VerzuimVitaal en MetaPlanning gaan fuseren

Woerden, 11 oktober 2016 - Arbodiensten VerzuimVitaal en MetaPlanning gaan fuseren. De fusie zal geleidelijk plaatsvinden en heeft voor het personeel en bestaande klanten geen directe gevolgen. Zij houden hun vaste contactpersonen en ook de dienstverlening blijft hetzelfde.

Middenspeler
Ruud Pels, algemeen directeur van VerzuimVitaal, is blij met de fusie: "Bij MetaPlanning heerst dezelfde no-nonsensementaliteit als bij VerzuimVitaal. Ook staan onze neuzen wat betreft arbodienstverlening dezelfde kant op. Daarom hebben we besloten onze krachten te bundelen. Samen kunnen we nog meer klanten door het hele land bedienen en ons netwerk van deskundige bedrijfsartsen en andere verzuimspecialisten verder uitbreiden. En door het samengaan met MetaPlanning zetten we een grote stap in de richting van ons langetermijndoel: dé middenspeler op de arbomarkt worden. Niet te groot en niet te klein. We willen alle kennis en kunde in huis hebben, maar tegelijkertijd ook een arbodienst blijven met korte lijnen die zijn klanten goed kent."

Nieuwe kansen
Voorlopig blijven beide bedrijfsnamen naast elkaar bestaan en zal de fusie vooral op de achtergrond plaatsvinden. Directeur van MetaPlanning, Eric Peperkamp, over het samengaan met VerzuimVitaal: "In de arbowereld zijn een paar grote spelers actief. Daarnaast heb je een aantal kleine arbodiensten, maar in het middensegment gebeurt bijna niets. Door onze fusie willen we in dat gat springen. Een middelgrote arbodienst combineert het beste van twee werelden: de slagkracht en stabiliteit van een groot bedrijf met de klantgerichtheid en het maatwerk van een kleine onderneming. Bijkomend voordeel is dat MetaPlanning vooral actief is in de sectoren zorg en onderwijs, terwijl VerzuimVitaal juist veel grootzakelijke en mkb-klanten heeft. We vullen elkaar dus heel mooi aan."

VerzuimVitaal & MetaPlanning
VerzuimVitaal en MetaPlanning zijn volledig gecertificeerde arbodiensten met in totaal 120 medewerkers en een groot landelijk netwerk van bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en casemanagers. Samen hebben zij een jaaromzet van 16 miljoen euro. Zie voor meer informatie www.verzuimvitaal.nl en www.metaplanning.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ruud Pels (algemeen directeur VerzuimVitaal) via: 088-1999100 of ruudpels@verzuimvitaal.nl.

VerzuimVitaal en MetaPlanning

plaats:
Woerden

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234