Met de nieuwe Celebration Stopover Buddy Service van Icelandair kunnen passagiers onvergetelijke herinneringen opdoen met medewerkers die als plaatselijke gastheren de meest bijzondere wensen in vervulling doen gaan

REYKJAVIK, Iceland, October 11, 2016 /PRNewswire/ --Van het uitblazen van verjaardagskaarsjes op een vulkaan tot het ontmoeten van het hoofd van de Elvenschool, heli-skien op uw huwelijksreis of het perfecte aanzoek; de luchtvaartmaatschappij stelt alles in het werk om uw Celebration Stopover gedenkwaardig te
maken 

- Reizigers hunkeren naar unieke ervaringen, maar staan onder meer tijdsdruk dan
ooit en hebben weinig tijd om te plannen
- De nieuwe dienst Celebration Stopover Buddy Service combineert medewerkers van het
luchtvaartteam van Icelandair met passagiers en biedt zo de conciergeservice voor een
ultieme, gepersonaliseerde ervaring
- Van de piloot van de heenreis tot de CEO; alle Buddies zijn plaatselijke experts die
niet alleen weten hoe IJsland in elkaar steekt, maar die ook briljante netwerken
hebben met andere bewoners, zodat u geld en tijd kunt besparen
- U kunt gratis een Buddy aanvragen, die u als lokale feestplanner kan helpen bij het
organiseren van een hele speciale beleving tijdens uw transatlantische tussenstop
- Van het bewonderen van het Noorderlicht op een afgelegen eiland voor uw
huwelijksjubileum, tot deelname in een lokale voetbalwedstrijd aan de 'Viking clap',
beroemd van de EURO 2016, tot het 'Beyond the Wall' vieren van uw verjaardag met een
Game of Thrones-expert: de Buddies van Icelandair nemen uw uitdaging aan!


Icelandair, de vriendelijkste luchtvaartmaatschappij ter wereld, nodigt u uit om samen te vieren. Ze zijn terug op veler verzoek: de Buddies van de transatlantische luchtvaartmaatschappij, met de lancering van hun gratis Celebration Stopover Buddy Service.
De Buddies zijn medewerkers van het Icelandair-team. Ze zijn niet alleen plaatselijke deskundigen, maar ze hebben ook briljante plaatselijke netwerken, zodat u voor uw speciale gelegenheid een 'Buddy boost' kunt verwachten.
De broer van de co-piloot Sverrir speelt in de IJslandse band Of Monsters and Men en kan een exclusieve ontmoeting organiseren tijdens het Iceland Airwaves festival. Stewardess Hlif is familie van de aanvoerdster van het nationale vrouwenvoetbalteam en u kan haar zien spelen tijdens een plaatselijke wedstrijd. Captain Bjorn is een fervent avonturier en kan u helpen bij het plannen van het ultieme aanzoek op een van de meest geheime en mooie plekjes van IJsland.
Alle passagiers kunnen tijdens een transatlantische tussenstop een gratis Buddy aanvragen. Hoe groot of hoe klein uw verzoek ook is, wij vinden voor u de juiste Buddy. Buddies staan in IJsland voor u klaar om als gastheer of gastvrouw op te treden en hun persoonlijke plaatselijke expertise aan te bieden.
Of het nu gaat om een mijlpaal, zoals een 30e verjaardag, of iets dat al lang op uw verlanglijstje staat, zoals het zien van het Noorderlicht of abseilen in een vulkaan: Buddy's van Icelandair maken uw ervaring door hun lokale kennis nog gedenkwaardiger en voordeliger.
Birkir Holm Guethnason, CEO van Icelandair, merkt op: "Veel reizigers zijn in een beleveniseconomie op zoek naar lokale, unieke en persoonlijke avonturen. Door onze Stopover Buddy Service terug te brengen en ons op speciale gebeurtenissen te richten, kunnen we er door de lokale kennis en connecties van onze Buddies voor zorgen dat onze passagiers tijdens hun tussenstop met Icelandair onvergetelijke ervaringen opdoen. Onze Buddies zijn gedreven en vriendelijke mensen die passagiers niet alleen meenemen uit het gebaande toeristische circuit, maar hen ook iets vertellen over de lokale cultuur en verantwoord toerisme".
De Buddies kunnen u ook helpen de traditionele festiviteiten die de wintermaanden opfleuren samen met de lokale bevolking te vieren. Voorbeelden hiervan zijn de komst van de IJslandse Jolasveinar of Kerstjongens, het Festival van de Winterlichten in Reykjavik en de jaarlijkse Bierdag.
Icelandair heeft een sterke muzikale binding met hun festival Iceland Airwaves, waar Bjork dit jaar ook optreedt. Wellicht wordt u gekoppeld aan een Buddy die u voor kan stellen aan zijn band voor een jamsessie, die u uitnodigt voor een geheim optreden, of die u meeneemt naar de populairste afterparty in de stad, gewoon bij iemand thuis.
De service Stopover Buddy werd eerder dit jaar gelanceerd in een reactie op wereldwijd onderzoek, dat benadrukte dat mensen tijdens hun vakantie vooral op zoek zijn naar het beleven van de lokale cultuur en unieke avonturen.
Meer dan de helft (51%) van de ondervraagden gaf aan dat ze in het buitenland graag de lokale bevolking wil ontmoeten voor een authentieke lokale ervaring en driekwart gaf toe zich te schamen als ze er als een toerist uitzien.
De Buddies zijn beschikbaar voor alle transatlantische passagiers van Icelandair van 11 oktober 2016 tot en met 31 maart 2017.  Om een Buddy aan te vragen en voor meer informatie kunt u terecht op http://www.icelandair.nl/Stopover-Buddy.
#MyStopover @Icelandair
http://icelandair.com/Stopover
https://twitter.com/Icelandair
https://www.facebook.com/Icelandair
http://instagram.com/Icelandair
youtube.com/Icelandair [https://www.youtube.com/user/icelandair ]
Opmerking voor redacteuren: 
*Dit onderzoek werd gehouden onder 11.000 vakantiegangers uit het Verenigd Koninkrijk, de V.S., Canada, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Nederland, Belgie en Finland. Hiervoor werd in november 2015 opdracht gegeven.Icelandair


CONTACT: Neem voor meer informatie contact op met Teddy bij The BrooklynBrothers via, +44-(0)20-7292-6200 / teddy@thebrooklynbrothers.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234