Succesvolle crowdfundactie Mady's Pony Paradijs in Peins

Peins, 10 oktober 2016 - Mady's Pony Paradijs in het Friese Peins heeft in nog geen twee weken tijd maar liefst 60.000 euro opgehaald in een crowdfundactie voor een overkapping voor de paardrijbak. Dit door succesvolle samenwerking met De Crowdfunding Alliantie, die de marketing en promotie van het crowdfunding project deed en het crowdfunding platform All4Funding.

Doordat een overkapping ontbrak konden bij regen en wind lessen vaak niet doorgaan. Door de succesvolle crowdfundactie zal dit binnenkort veranderen. Dat de crowdfundactie in zo'n korte tijd zo succesvol zou zijn konden initiatiefnemers Mady en Janco van tevoren alleen maar dromen. 'Het is fantastisch dat we nu de overkapping aan kunnen leggen. We verwachten dat we het aantal kinderen en volwassenen dat nu komt paardrijden hierdoor kan worden verdubbeld.

'Ook voor onze andere activiteiten is dat natuurlijk goed nieuws,' aldus Mady Kunes. Naast het paardrijden, waarbij theorieles, verzorging en mesten inbegrepen zijn, worden er ook evenementen georganiseerd. Dit betreft onder andere ponykampen, familiedagen, workshops en bedrijfs- en personeelsfeesten.

Door de uitbreiding kunnen waarschijnlijk ook meer mensen met een beperking aan de slag bij Mady's Pony Paradijs. Er lopen al afspraken met enkele gemeenten om mensen met een beperking als dagbesteding te laten werken op de boerderij. Tevens is Mady's Pony Paradijs een SBB erkend leerbedrijf. Leerlingen uit het MBO kunnen bij Mady's stage lopen en werkervaring opdoen.

Ook Egbertjan Kroes van De Crowdfunding Alliantie is blij met het snelle succes: 'Het is natuurlijk fantastisch als de onzekerheid bij een klant over de vraag of het wel gaat lukken zo snel kan worden weggenomen. We wensen Mady en Janco dan ook veel succes met de bouw van de overkapping!'

Geplaatst in:

De Crowdfunding Alliantie B.V.

plaats:
Peins
website:
http://www.crowdfundingalliantie.nl/

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234