Persuitnodiging Jaarcongres MKB-Nederland

MKB-Nederland nodigt u van harte uit aanwezig te zijn bij haar jaarcongres op dinsdag 11 oktober 2016 in de Grote Kerk te Den Haag.

Het congres staat in het teken van vernieuwd en vernieuwend ondernemerschap, als onderdeel van de campagne NL Next Level die MKB-Nederland, VNO-NCW en LTO Nederland voor de zomer hebben gelanceerd om Nederland naar 'een volgend niveau te tillen': welvarend, duurzaam en met kansen voor iedereen.
Dat kan niet zonder ondernemerschap. Ondernemers zorgen niet alleen voor banen en economische groei, maar leveren ook met hun maatschappelijke betrokkenheid en steeds nieuwe producten en diensten een onmisbare bijdrage aan de transitie waar we voor staan.

Programma
Op een prachtige locatie in Den Haag bieden we u onder leiding van Marijke Roskam een boeiend programma:
-Televisiemaker Harm Edens steekt zijn bekende programma Dit was het nieuws eenmalig in een nieuw jasje. Teamcaptains zijn de Kamerleden Sharon Gesthuizen (SP) en Erik Ziengs (VVD).
-MKB-Nederland voorzitter Michaël van Straalen houdt een betoog over hoe de kansen en mogelijkheden van het ondernemerschap (beter) moeten worden benut en ondersteund.
-Panelgesprek met ondernemers
-Prominent gastspreker is premier Mark Rutte
-We sluiten af met een muzikaal vraaggesprek met DJ en ondernemer Erik Arbores.
-Aansluitend bent u van harte welkom op de netwerkborrel.

Datum: dinsdag 11 oktober 2016
Locatie: Grote Kerk Den Haag
Ontvangst: va.16.00 uur
Start bijeenkomst: 16.45 uur
Netwerkborrel: 19.00 uur

MKB-Nederland

plaats:
Den Haag
website:
http://www.mkb.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234