Online broker LYNX viert 10-jarig bestaan

Het is een speciale dag voor online broker LYNX. Het in Amsterdam gevestigde bedrijf bestaat 10 jaar en om deze reden opende Tycho Schaaf, branch manager van LYNX Nederland, vandaag de handelsdag op Beursplein 5.

Om deze mijlpaal te vieren, loopt er op dit moment een campagne bij LYNX. Zowel nieuwe als bestaande kunnen prijzen winnen. Met het oog op de Amerikaanse verkiezingen, zijn de tarieven voor Amerikaanse effecten verlaagd. Daarnaast ontvangen nieuwe klanten $ 250 transactietegoed.

De missie van LYNX is duidelijk: alle particuliere beleggers de beste handelsmogelijkheden bieden op beurzen over de gehele wereld.

Tycho Schaaf merkt dat beleggen steeds populairder wordt. "De afgelopen tijd hoor je steeds vaker dat, ondanks de lage rente, alles wat terugloopt in de beleggingssector. Wij zien juist een tegenovergestelde trend. LYNX groeit nog steeds en beleggen wordt steeds populairder."

Over LYNX
10 jaar geleden kwamen particuliere beleggers Jeroen Kramer en Rogier Groen tot de conclusie dat geen enkele Nederlandse broker het totaalpakket kon bieden dat zij dachten nodig te hebben om succes te hebben op te beurs. Dat moet toch veel beter kunnen. Ze besloten daarop onder de naam LYNX zelf de markt voor online beleggen open te breken.

Inmiddels hebben al meer dan 40.000 actieve beleggers een rekening geopend bij LYNX. Het groeiende bedrijf geeft aan haar platform in de toekomst in nog meer landen te willen gaan aanbieden. De focus zal hierbij op Europa liggen.

Geplaatst in:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tycho Schaaf via t.schaaf@lynx.nl of op 0800 2030.

LYNX

plaats:
Amsterdam

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234