McKay Brothers zorgt voor een lagere latentie op Carteret-NY2 Link

Met slechts 182 microseconden retour is dit de laagst bekende latentietijd op een cruciaal onderdeel van de US Treasury TriangleOAKLAND, Californië, 6 oktober 2016 /PRNewswire/ -- McKay Brothers heeft een latentiereductie aangekondigd in haar brancheleidende millimetergolf-link tussen Carteret en Secaucus-NY2. Latentie tussen Secaucus-NY2 en Carteret is nu slechts 182 microseconden retour. De verbeterde prestatie is het resultaat van de blijvende inspanning van McKay om overtollige latentie te elimineren door middel van verbeteringen in routing, optimalisering van datacentra en upgrades van de netwerkapparatuur.

"De verhandeling van US Treasury instrumenten is uitermate concurrerend", zei de medeoprichter van McKay Brothers Bob Meade. "Het is essentieel voor leveranciers van liquiditeiten en andere deelnemers aan de markt om de beste infrastructuur met lage latentie te gebruiken."

McKay Brothers biedt een private bandbreedte op de laagst bekende latentietijd op ieder deel van de zogenoemde Treasury Triangle. US Treasury futures worden verhandeld in Aurora, IL, terwijl contante middelen voornamelijk worden verhandeld op locaties in Carteret en Secaucus, NJ. "

"McKay zorgt voor de beste latentietijd in de branche voor al onze abonnees", zei Meade. "Wij menen dat deze gelijke concurrentie deelname door leveranciers van liquiditeiten stimuleert, en bijdraagt aan robuuste markten."

Quincy Data, een partner van McKay, gebruikt het netwerk van McKay om data in de termijn- en contantmarkt te leveren tegen de laagst mogelijke latenties.

Over McKay Brothers

McKay Brothers, LLC ontwerpt bouwt en opereert telecomnetwerken voor latentiegevoelige handelaren en risicomanagers van banken, fondsen en handelsmaatschappijen. Sinds McKay de markt voor connectiviteit met lage latentie tussen Chicago en NY in 2012 op zijn kop zette, heeft het bedrijf gezorgd voor eerlijke en gelijke toegang tot haar diensten met de laagste latentie in de VS, Europa en Azië. Het bedrijf heeft haar belangrijkste kantoren in Oakland, CA en Parijs, Frankrijk. Zie www.mckay-brothers.com [http://www.mckay-brothers.com/].

Over Quincy Data

De Quincy Extreme Data (QED) service biedt een geïntegreerde en genormaliseerde feed van geselecteerde financiële marktgegevens die geoptimaliseerd zijn voor draadloze verspreiding. QED zorgt regelmatig voor de laagst bekende latentietijden onder leveranciers van marktgegevens. De QED-dienst wordt aangeboden in zestien beursgelerateerde colocatiecentra in Illinois, New Jersey, het VK, Frankfurt, Madrid en Marseille. Latenties, prijzen en de symboollijst van QED vindt u op: http://www.quincy-data.com/ [http://www.quincy-data.com/] Het bedrijf zet zich in voor een gelijk speelveld voor marktdata met extreem korte latentietijden, en om de aangewezen marktdienstverlener te zijn voor elektronische handelsbureaus van verschillende omvang.


McKay Brothers


CONTACT: CONTACTPERSOON: contact@mckay-brothers.com


Web site: http://www.mckay-brothers.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234