Vermelding voor ALib(TM) leverancier Suite LLC op Chartis Buy-Side RiskTech Quadrant

NEW YORK, 6 oktober 2016 /PRNewswire/ -- Het doet Suite LLC, leverancier van de ALib(TM) Financial Analytic Library t.b.v. prijs- en risicobeheer van vastrentende liquiditeits- en afgeleide producten, genoegen te kunnen vermelden, dat de firma in de Buy Side Risk Management Technology Market Update 2016 van Chartis Research officieel wordt aangemerkt als leverancier van deeloplossingen. Voor de toelichting op de structuur van het vendor-landschap aan de buy-side in het vorige week gepubliceerde rapport wordt gebruik gemaakt van de RiskTech Quadrant® van Chartis. Om toe te lichten welke technologische oplossingen aan de behoeften van organisaties voldoen, past Chartis een uitgebreide methode toe voor het uitvoeren van grondig onderzoek en het opstellen van een overzichtelijk puntensysteem. De focus van het rapport ligt hoofdzakelijk op capaciteiten aangaande risicomanagement, waarbij operationele risico's en financiële criminaliteit terzijde werden gelaten, en men vermeldt de belangrijkste leveranciers die risicomanagementoplossingen aanbieden voor de buy-side.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20161005/415483LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20161005/415483LOGO]

ALib Analytic Library van Suite LLC bevat businesslogica voor risicomanagement uit de 'echte wereld' afkomstig van alle rente-instrumenten, variërend van eenvoudige cashproducten tot complexe swaps, optieproducten, CDS'en en aanverwante derivaten. De software werd in eerste instantie ontwikkeld en grondig getest om aan de strenge eisen aan de sell-side te voldoen, maar de populariteit van ALib bij firma's aan de buy-side neemt toe. Dit laat zich verklaren door het groeiende strategische belang voor talrijke firma's om risicomanagement en -analyses in de waardeketen te integreren. Dankzij de domeinspecifieke capaciteiten van ALib en de uitgebreide overdraagbaarheid tussen niet gelijkwaardige technische omgevingen, is ALib van onschatbare waarde voor firma's die kiezen voor een hybride technologie bij het beheer van bedrijfsrisico's.

"We stellen het bijzonder op prijs dat Chartis de uitgebreide functionaliteit van ALib en de bijbehorende capaciteiten op het gebied van analyse en modellering als belangrijkste factoren voor de buy-side, die in toenemende mate op het product vertrouwt, erkent," aldus Dr. Gene Schupak, Suite Partner en Hoofd van Quantitative Research.

Suite LLC werd in 2001 opgericht en levert financiële analyse- en aanverwante services aan een mondiaal klantenbestand dat bestaat uit organisaties aan de buy- en de sell-side, en beurzen en andere financiële dienstverleners. Het hoofdkantoor van Suite is gevestigd in de binnenstad van Manhattan.

Kijk voor meer informatie op: http://www.suitellc.com [http://www.suitellc.com/]

Over Chartis

Chartis is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van onderzoek- en analysedata ten behoeve van risicotechnologie. Chartis is onderdeel van Incisive Media, dat eigenaar is van marktleidende merken, zoals Risk and Waters Technology. De firma streeft ernaar om ondernemingen te ondersteunen bij het realiseren van goede businessprestaties op basis van een verbeterd risicomanagement, corporate governance en compliance. Daarnaast wil Chartis klanten helpen bij het nemen van weloverwogen technologische en zakelijke beslissingen, door middel van het aanleveren van diepgaande analyses en het geven van toepasbare adviezen inzake vrijwel alle aspecten van risicotechnologie.

RiskTech Quadrant®, RiskTech100® en FinTech Quadrant(TM) zijn geregistreerde handelsmerken van Chartis Research (http://www.chartis-research.com [http://www.chartis-research.com/]).Photo: https://photos.prnewswire.com/prnh/20161005/415483LOGO


Suite, LLC


CONTACT: CONTACTPERSOON: Gerard Galluscio, 212-485-3201,gerard@suitellc.com


Web site: http://www.suitellc.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234