GGZ Friesland beste werkgever in geestelijke gezondheidszorg

GGZ Friesland is uitgeroepen tot 'best presterende werkgever 2016' in de geestelijke gezondheidsbranche. De verkiezing is een initiatief van het Nationale Business Succes Award Instituut (NBSA) en GGZ Friesland was zelf dan ook verrast door de toekenning van de prijs. Die verdient ze volgens de jury doordat ze ondanks een forse reorganisatie erin is geslaagd toonaangevend te blijven in haar vakgebied. Ook innovatieve aanpak en durf en visie scoorden hoog.

"GGZ Friesland is in alle opzichten een organisatie die zich realiseert dat mensen hart en ziel van de onderneming zijn", stelt het juryrapport. De jury ziet in GGZ Friesland een vooruitstrevende organisatie. "Innovatie is er het sleutelwoord, want ze is continu bezig om diensten te verbeteren en af te stemmen op de wensen van de cliënt."

De Friese instelling ziet de prijs als een erkenning van nieuw beleid en als stimulans voor de toekomst. "We hebben een lastige fase achter de rug, waarin een op de zeven mensen zijn of haar baan kwijt raakte", zegt Adriaan Jansen van de Raad van Bestuur. "Dat is fors. De impact daarvan is nog steeds voelbaar. Maar we hebben met z'n allen een koers ingezet; we zijn er voor de mensen die ons het hardste nodig hebben. We zijn als GGZ Friesland door de crisis heen gekomen, terwijl we bijvoorbeeld ook hebben weten te innoveren. Daarom is dit een enorm compliment voor al onze medewerkers."

Het NBSA wijst sinds 2011 de grootste ondernemersprijs van Nederland toe, met daarnaast werkgeversprijzen in diverse branches. Aan de uitverkiezing van GGZ Friesland in de ggz-branche is een geldbedrag van 10.000 euro verbonden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Louwra Weisfelt, manager Marketing, Communicatie en Innovatie GGZ Friesland. Telefoonnummer: 058-2848715 of per e-mail: pr@ggzfriesland.nl
GGZ Friesland is dé instelling op het gebied van geestelijke gezondheid in Friesland. GGZ Friesland biedt een volledig en gevarieerd aanbod aan mensen met (ernstige) psychische problemen en psychiatrische stoornissen.

GGZ Friesland

plaats:
Rotterdam
website:
http://www.ggzfriesland.nl/

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234