ExaGrid, toonaangevende verkoper van schijfgebaseerde back-upopslagapparaten, rapporteert recordopbrengst voor Q3 2016

Bedrijf maakt beste derde kwartaalopbrengst in haar bestaan bekend en heeft al elf opeenvolgende kwartalen een positieve kasstroom

WESTBOROUGH, Massachusetts, 5 oktober 2016 /PRNewswire/ -- ExaGrid [http://www.exagrid.com/]®, een toonaangevende leverancier van schijfgebaseerde back-upopslag [http://www.exagrid.com/exagrid-products/product-architecture/] met data deduplicatie [http://www.exagrid.com/exagrid-products/data-deduplication/]-solutions, maakte vandaag een recordopbrengst voor het derde kwartaal bekend. Daarnaast is dit haar elfde opeenvolgende kwartaal met een positieve kasstroom. ExaGrid blijft nieuwe commerciële mogelijkheden met zescijferige bedragen boeken en markeert zo haar succesvolle beweging in het hogere prijssegment naar bedrijfsaccounts.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20151117/288171LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20151117/288171LOGO]

"ExaGrid blijft doorgroeien en houdt daarbij een positieve kasstroom. We hebben een functionerend businessmodel gevonden," aldus Bill Andrews, CEO van ExaGrid. "ExaGrid is het enige back-upopslagbedrijf dat de drie berekeningsproblemen van back-upopslag met data deduplicatie heeft overwonnen. Alle verkopers verminderen op verschillende manieren de opslag en bandbreedte, maar alleen ExaGrid lost de volgende problemen op: back-upopnameprestatie, het herstellen van gegevens en VM-opstarten uit gededupliceerde data, en een groeiend back-upvenster bij groeiende data" aldus Andrews.

ExaGrid's opname is drie keer sneller - en hersteloperaties/opstartprestaties zijn tien keer sneller - dan haar directe concurrenten dankzij haar unieke landingszone en scale-outarchitectuur. Omdat ExaGrid berekeningscapaciteit toevoegt, houdt het back-upvenster bovendien een vaste lengte naarmate de data groeien.

In Q3 2016 had ExaGrid wederom een sterk kwartaal wat betreft nieuwe commerciële mogelijkheden met zescijferige bedragen terwijl het bedrijf steeds verder opschuift binnen het hogere prijssegment richting de Fortune 1000.

Naast de financiële mijlpalen van recordopbrengsten en de aanhoudende positieve kasstroom heeft Exagrid in Q3 het volgende bereikt:-- DCIG heeft ExaGrid's EX40000E en EX32000E opgenomen in de topcategorie
"Aanbevolen" in haar 2016-17 Sub-$100KDeduplicating Backup Appliance
Buyer's Guide
-- SVC Awards heeft ExaGrid's EX40000E-apparaat geselecteerd als een
"Product van het Jaar"-Finalist in de categorie Back-up en
Herstel/Archief

ExaGrid blijft haar wereldwijde verkoopkanaal uitbreiden en blijft namen toevoegen aan groeiende lijst van strategische partners, waaronder Veeam, Nimble en Zerto.

"ExaGrid heeft op haar website meer dan 300 succesverhalen van klanten gepubliceerd, dat is meer dan alle andere verkopers in de branche samen," aldus Andrews. "Dat laat zien hoe tevreden klanten zijn met ExaGrid's architectonische benadering, product en klantondersteuning."

Over ExaGrid
Organisaties komen bij ons omdat wij het enige bedrijf is dat deduplicatie zo heeft geïmplementeerd dat alle problemen die verbonden zijn aan back-up-opslag worden verholpen. ExaGrid's unieke landingszone en scale-out architectuur zorgt voor de snelste back-up - wat resulteert in het kortst mogelijke vaste back-upvenster, de snelst mogelijke lokale hersteloperaties, de snelste offsite tape-kopieën en directe VM-hersteloperaties, terwijl de lengte van het back-upvenster permanent wordt gerepareerd, allemaal met lagere initiële en lopende kosten. Leer hoe stress kan worden weggenomen uit back-up op www.exagrid.com [file://10.86.178.61/TempXE/www.exagrid.com] of kom in contact met ons op LinkedIn [https://www.linkedin.com/company/exagrid-systems]. Lees hoe ExaGrid klanten [http://www.exagrid.com/Customers/Customer-Case-Studies/] voor eens en voor altijd hun back-up hebben gerepareerd.

ExaGrid is een geregistreerd handelsmerk van ExaGrid Systems, Inc. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

Mediacontact:
Christine Murphy
ExaGrid
cmurphy@exagrid.com [mailto:cmurphy@exagrid.com]
508-898-2872 x248Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20151117/288171LOGO


ExaGrid


Web site: http://www.exagrid.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234