SIRVA kondigt introductie van Traveler360 aan

Innovatief aanbod levert alomvattende oplossing voor management van frequente reizigers

CHICAGO, 5 oktober 2016 /PRNewswire/ -- SIRVA, Inc., een leider op het gebied van internationale relocatie en verhuizing, heeft vandaag de introductie van Traveler360 aangekondigd: een alomvattende oplossing voor het identificeren, bijhouden en beheren van de risico's die inherent zijn aan mensen die regelmatig op zakenreis gaan.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20150213/175515LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20150213/175515LOGO]

Traveler360 is ontwikkeld om nieuwe waarde toe te voegen aan arbeidsmobiliteit. De kansen en uitdagingen op de zakelijke arbeidsmarkt veranderen continu. Hierdoor reist een toenemend aantal werknemers veel regelmatiger over de grens en ontstaat er een steeds groter wordende groep zakelijke reizigers. HR-afdelingen staan onder steeds meer druk om de complexiteit van de extra opdrachten van de zakelijke reiziger te managen, vooral wat betreft risicomanagement. Traveler360 biedt bedrijven de mogelijkheid om de toenemende uitdagingen van naleving die bij langere zakenreizen komen kijken bij te houden en te beheren.

"Bedrijven definiëren hun relocatieprogramma's steeds weer opnieuw om te kunnen voldoen aan zakelijke eisen en om meer flexibiliteit te bieden aan medewerkers", zegt George Parr, Chief Marketing Officer bij SIRVA. "De opkomst van langere zakenreizen en de veranderende regelgeving heeft het toezicht op naleving van belasting- en immigratieregelgeving vergroot en dat wordt een last voor zowel grote bedrijven en medewerkers die in het buitenland werken."

Met Traveler360 kunnen bedrijven zakenreizigers die risico lopen identificeren, bijhouden en beheren. Deze oplossing is uniek omdat deze niet beperkt is tot technologie maar ook een volledig gamma aan services omvat die vereist zijn voor mensen die langer voor een bedrijf moeten reizen, zoals de opzet en implementatie van beleidsregels en processen. De oplossing geeft bedrijven de hulpmiddelen en resources om:-- Aangepaste rapporten en meldingen te genereren om risico's van reizen te
identificeren en bij te houden
-- Geïnformeerde zakelijke beslissingen te nemen om mogelijke boetes en
onderbrekingen van bedrijfsactiviteiten te vermijden
-- Het gepaste reisbeleid te ontwikkelen om langere zakenreizen te managen
-- Een degelijke interface te bieden waarmee medewerkers hun reizen kunnen
bijhouden en drempels kunnen bewaken

"Als internationaal leider op het gebied van arbeidsmobiliteit bieden we niet alleen de technologie, maar ook het advies dat nodig is om beleid en processen op te zetten en te handhaven. Deze vormen de basis voor een mobiliteitsprogramma dat regelgeving naleeft en efficiënt functioneert," zo voegt Taryn Kramer, vicepresident van Global Consulting hieraan toe. "Traveler360 maakt gebruikt van onze uitvoerige kennis op het gebied van internationale mobiliteit om de complexiteit tot een minimum te behouden. Het stelt bedrijven in staat om zakelijke reizigers naadloos te integreren in hun huidige programma."

Over SIRVA, Inc.
SIRVA biedt relocatie- en verhuisoplossingen op maat die op de beste en efficiëntste manier voldoen aan de behoeften van cliënten en hun personeel, waar ze ook zaken doen. Met het aanbod van een uitvoerige portfolio van mobiliteitsservices in 170 landen biedt SIRVA complete oplossingen en een geavanceerde mobiliteitservaring.

SIRVA heeft een portfolio van zeer bekende en herkenbare merken waaronder Allied [https://www.allied.com/], northAmerican [https://www.northamerican.com/], SMARTBOX [http://www.smartboxmovingandstorage.com/home] en Allied Pickfords [http://www.alliedpickfords.com/]. Ga voor meer informatie naar www.sirva.com [https://www.sirva.com/en-us].

Contactpersonen voor de media

Mike DeGraff
Sard Verbinnen & Co
+1 312 895 4700Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20150213/175515LOGO


SIRVA, Inc.


Web site: http://www.sirva.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234