Nederlandse startup Crowdfundpanel.com biedt beleggers inzicht

Rotterdam, woensdag 5 oktober 2016 - Serieuze beleggers in crowdfunding spreiden hun risico's in meerdere projecten op meerdere platformen. Crowdfundpanel.com biedt vanaf vandaag, in meer dan 20 landen, beleggers de mogelijkheid grip te krijgen op hun totale beleggingsportefeuille.

Op Crowdfundpanel.com kunnen beleggers al hun investeringen in crowdfunding samenbrengen op één dashboard. Op basis van de belangrijkste financiële parameters kunnen gebruikers van Crowdfundpanel.com risico en rendement goed afwegen. Na een halfjaar uitgebreid testen met de eerste 350 Nederlandse gebruikers is Crowdfundpanel.com klaar om internationaal gelanceerd te worden.

Beleggers hebben behoefte aan inzicht
In hoeveel projecten heb ik geïnvesteerd? Wat is het rendement op mijn totale beleggingsportefeuille? Wat is de impact van een default (faillissement) van één van mijn projecten? "Dit zijn de vragen die een serieuze belegger in crowdfunding heeft en waar Crowdfundpanel.com antwoord op biedt." aldus Jeroen van der Beek van Crowdfundpanel.com.

Harm Jan Wieringa, met meer dan 300 investeringen in crowdfunding een ervaringsdeskundige, beaamt dit: "Elk platform biedt zijn beleggers een eigen dashboard, maar de kwaliteit en de beschikbaarheid van de informatie verschilt sterk per platform. Het is voor een belegger daarom nuttig om alle projecten in één uniform overzicht te hebben. Met name inzage in het effect van defaults op het totale portefeuillerendement vind ik zeer relevant."

Internationale lancering
De oprichters van Crowdfundpanel.com startten eerder Crowdfundmarkt.nl. Frank van der Linden: "Met Crowdfundmarkt.nl bieden wij beleggers in Nederland het totale aanbod van crowdfundingprojecten. Crowdfundpanel.com lanceren wij internationaal. In meer dan 20 landen bieden wij beleggers inzicht in hun persoonlijke beleggingsportefeuille".

"Het is goed om te zien dat een Nederlandse startup inspeelt op behoeftes van investeerders in een relatief nieuwe financiële markt" zegt internationaal crowdfunding expert Ronald Kleverlaan van CrowdfundingHub. "De crowdfundingmarkt is volop in ontwikkeling en ik zie in heel Europa initiatieven ontstaan die bijdragen aan de groei en professionalisering van deze markt. De introductie van Crowdfundpanel.com is hier een goed voorbeeld van."


Geplaatst in:

Crowdfundpanel.com

plaats:
Rotterdam
website:
https://crowdfundpanel.com/nl/

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234