Alcami Kondigt Aanbod Aan van Innovatief Protect Your Brand(TM) Product om Uw Supply Chain te Beveiligen

WILMINGTON, North Carolina, 4 oktober 2016 /PRNewswire/ -- Alcami, een toonaangevend leverancier van op maat gesneden diensten voor ontwikkeling en productie in de farmaceutische en biotechnologische sectoren brengt vandaag zijn eerste Protect Your Brand(TM) diensten op de markt . Hiermee worden bedrijven ondersteund die graag back-up opties willen voor hun leveringen. Onder een dergelijk programma zal Alcami starten met overdracht van technologie binnen een maand na aanvraag, waarna een op maat gemaakt en op de fase afgestemd beleidsplan wordt opgesteld voorafgaand aan de potentiële productiebehoefte, zonder enig engagement op de lange termijn of jaarlijkse afnameverplichting. Zo eenvoudig is het. Dit unieke aanbod voor de genoemde sectoren kan worden benut bij de productie van kleine molecule-geneesmiddelen en/of kleine molecule en biologics geneesmiddelen voor klinische voorraden, productlanceringen en commerciële toelevering.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160315/344471LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20160315/344471LOGO]

Protect Your Brand(TM) bestaat uit drie afzonderlijke supply chain solutions om onderbrekingen te voorkomen die kunnen optreden vanaf het vroegste stadium van het concept tot en met post-approval commerciële toelevering. Onder de solutions bevinden zich de volgende deliverables, welke een balans vormen tussen pro-actieve kwalificering en continue gereedheid tot respons; ook verdere aangepast maatwerk is mogelijk om in iedere situatie aan de behoeften te voldoen.

Concept to Clinic-- Kwalificatie van Grondstoffen-Leveranciers
-- Rapportage Overdracht van Methoden
-- Gereedmaking voor Klinisch Gebruik Nieuw Product
-- IND Update Support
-- Product Hiaten Beoordeling (GAP Assessment)

Controle Commercieel Niveau-- Kwalificatie van Grondstoffen-Leveranciers
-- Rapportage Overdracht van Methoden
-- Registratie van Partijen voor Opslag
-- Ondersteuning van Registratie Aanvragen
-- Product Hiaten Beoordeling (GAP Assessment)

Post-Commercieel / Secundaire Toelevering-- Kwalificatie van Grondstoffen-Leveranciers
-- Rapportage Overdracht van Methoden
-- Validatie van Meerdere Aanvragen Octrooi
-- Ondersteuning van Registratie Aanvragen
-- Support bij Uitbreiding Productlijn
-- Product Hiaten Beoordeling (GAP Assessment)

Daarnaast zal Alcami op jaarbasis een Product Hiaten Beoordeling (GAP assessment) uitvoeren van het door de klant gedefinieerde productieproces en het eigen scoringssysteem benutten om 'the State of Alcami Readiness(TM)' te bepalen. Met de bijbehorende niveauschaal (1 t/m 4) zorgt Alcami voor productie-klaar zijn in 3, 6, 9 of 12 maanden. Details van elke optie zijn beschikbaar om zo klanten het gewenste niveau voor hun product te laten bepalen.

"Alcami heeft het Protect Your Brand(TM) aanbod gecreëerd om snel onverwachte hiaten te kunnen overbruggen in een bepaalde supply chain zonder verplichtingen te scheppen. Wij zijn toegewijd aan het helpen van onze klanten bij het bereiken van hun volgende klinische mijlpaal, lanceerdatum en commerciële aanbod zonder onderbreking, maar zijn daarbij pro-actief voorbereid op potentiële vraag in de toekomst op jaarbasis," aldus Syed T. Husain, Chief Commercial Officer van Alcami Corporation.

OVER ALCAMI
Alcami is leverancier van wereldniveau van een groot aanbod diensten op het gebied van farmaceutische ontwikkeling en productie. Gevestigd op zeven locaties rond de hele wereld biedt Alcami een combinatie van mogelijkheden waaronder API-ontwikkeling en -productie, solid state (vaste fase) chemie, ontwikkeling van de formulering, analytische ontwikkeling en services, klinische en commerciële productie van einddoseringsvormen (orale vaste en parenterale toedieningsvormen), verpakking en stabiliteitsservices.Photo: https://photos.prnewswire.com/prnh/20160315/344471LOGO


Alcami


CONTACT: Catherine Hanley, Corporate Communications, +1 910.254.7273,catherine.hanley@alcaminow.com, www.alcaminow.com


Web site: http://www.alcaminow.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234