ExaGrid EX40000E behaalt een finaleplaats in de categorie Product van het Jaar bij de SVC Awards van 2016

Disk-gebaseerde back-upopslag wordt erkend in de categorie back-up en herstel/archiveringWESTBOROUGH, Massachusetts, 4 oktober 2016 /PRNewswire/ -- ExaGrid [http://www.exagrid.com/]®, een toonaangevende leverancier van disk-gebaseerde back-upopslag [http://www.exagrid.com/exagrid-products/product-architecture/] met data deduplicatie [http://www.exagrid.com/exagrid-products/data-deduplication/] oplossingen, kondigde vandaag aan dat haar EX40000E-apparaat finalist is geworden voor de Storage, Virtualization, Cloud (SVC) Award van 2016 in de categorie product van het jaar voor back-up, herstel en archivering.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20151117/288171LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20151117/288171LOGO]

Het ExaGrid EX40000E-apparaat staat op de shortlist omdat deze opviel als een schaalbare, kosteneffectieve disk-gebaseerde back-up met data deduplicatie-oplossing; een revolutie in de manier waarop organisaties data opslaan en beschermen. Apparaten van ExaGrid zijn volledig ontworpen voor back-ups, om zo te voldoen aan de huidige vereisten op het gebied van back-ups. De apparaten zijn geoptimaliseerd voor een superieure back-up- en herstelprestatie.

"De finalisten van de "SVC Awards" vertegenwoordigen de meest innovatieve technologieën en technologische toepassingen van vandaag de dag, waarmee uitermate indrukwekkende zakelijke resultaten en resultaten in real-word IT worden behaald, samen met een snelle time-to-value en een hoog rendement", zei Jason Holloway, Directeur van IT Publishing bij Angel Business Communications, organisatoren van de SVC Awards. "Wij feliciteren ExaGrid samen met alle finalisten met deze belangrijke prestatie, en wensen hen allen veel succes bij het uiteindelijke verkiezingsproces."

ExaGrid's EX40000E is het grootste product in het aanbod van het bedrijf, en schaalt van een volledige 40TB back-up naar een volledige 1PB back-up door 25 EX40000E's te combineren in een scale-out GRID. De opnamesnelheid van een volledig GRID is 200TB/uur, en dat is 3 keer zo snel als de opnameprestatie van de EMC Data Domain 9500 met DD Boost. De unieke landingzone van ExaGrid zorgt niet alleen voor de snelste back-ups, maar ook voor de snelste hersteloperaties en VM-boots, omdat ExaGrid de meest recente back-up in volledige, niet-gededupliceerde vorm behoudt. ExaGrid is de enige verkoper die rekenwerk combineert met capaciteit, in plaats van alleen maar disk-shelves toevoegen. Met deze schaalbare aanpak kan het prestatiebereik worden vergroot bij een groei van de capaciteit, waardoor een back-upvenster met vaste omvang wordt bereikt wanneer de data groeit.

"Wij zijn er trots op dat wij zijn uitgekozen door de erkende jury van de 2016 SVC Awards, als finalisten voor deze onderscheiding", zei Bill Andrews, CEO van ExaGrid. "Wij geloven dat het de positie van ExaGrid weerspiegelt, met het enige back-up opslagapparaat waarin data-deduplicatie zo wordt toegepast dat de snelste back-ups, herstel- en terugdraai-operaties en tape-kopieën mogelijk worden gemaakt. Het apparaat werk naadloos samen in verschillende fysieke en virtuele omgevingen, en onderhoudt een back-upvenster met een vaste lengte, dat niet groter wordt bij een groei aan data. Forklift-upgrades en veroudering van het product worden zo vermeden -- IT-medewerkers kopen wat ze nodig hebben, wanneer ze het nodig hebben."

De SVC Awards zijn een erkenning voor producten, projecten en dienstverlening, en ook voor bedrijven en teams, die op een uitstekende manier in de cloud, virtualisering en opslagsectoren opereren. De SVC Awards vormen ook een erkenning van de prestaties van eindgebruikers, kanaalpartners en verkopers. Vanaf 3 oktober tot en met 11 november kan er gestemd worden: http://www.svcawards.com/voting.php [http://www.svcawards.com/voting.php]. De winnaars worden bekend gemaakt bij de SVC Awards Gala Ceremonie op 1 december in het Royal Garden Hotel [http://www.svcawards.com/venue.php] (Londen, VK).

Tweet dit: .@ExaGrid EX40000E benoemd tot finalist van SVC Awards - stem vandaag nog voor ExaGrid: http://www.svcawards.com/voting.php [http://www.svcawards.com/voting.php] #backup #recovery #SVCawards

Over ExaGrid Organisaties komen bij ons omdat wij het enige bedrijf zijn dat data-deduplicatie zo heeft geïmplementeerd dat alle problemen die verbonden zijn aan backup-opslag worden verholpen. De unieke landingzone en scale-out architectuur van ExaGrid zorgen voor de snelst mogelijke back-up - hetgeen resulteert in het kortst mogelijke vaste back-upvenster, de snelst mogelijke lokale hersteloperaties, de snelste offsite tape-kopieën en directe VM-hersteloperaties, terwijl de lengte van het back-upvenster permanent wordt behouden, en dit alles met lagere initiële en lopende kosten. Kom te weten hoe u zonder stress back-ups verzorgt op www.exagrid.com [http://www.exagrid.com/] of neem contact met ons op via LinkedIn [https://www.linkedin.com/company/exagrid-systems]. Lees hier hoe klanten van ExaGrid [http://www.exagrid.com/Customers/Customer-Case-Studies/] hun back-upoperaties permanent hebben hersteld.

ExaGrid is een geregistreerd handelsmerk van ExaGrid Systems, Inc. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Contactpersoon Media:Christine MurphyExaGridcmurphy@exagrid.com [mailto:cmurphy@exagrid.com]508-898-2872 x248Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20151117/288171LOGO


ExaGrid


Web site: http://www.exagrid.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234