Stichting lanceert Mantelzorg Awards met campagne

Nieuwerbrug, 30 september 2016 - Iedereen die voor een dierbare zorgt kan vanaf morgen (1 oktober) degene die mantelzorg voor hem of haar mogelijk maakt, nomineren voor de Mantelzorg Awards 2016. Bijvoorbeeld een vriend, een fijne gemeenteambtenaar of zorgverlener. Waar overheidsinstanties, zorgorganisaties en werkgevers mantelzorg juist mogelijk zouden moeten maken, zijn ze met hun regels en bureaucratie een grote belemmering voor mensen die voor hun naasten willen zorgen.

Van de meest aansprekende nominaties worden filmpjes gemaakt. De zeven winnaars mogen in januari 2017 hun prijs in ontvangst nemen tijdens een informele ontmoeting met staatssecretaris Martin van Rijn van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).

De campagne "Mantelzorg? We kunnen het!"

De campagne "Mantelzorg? We kunnen het!" van Stichting Waardevolle Mantelzorg start morgen met een vraag: "Wie maakt voor jou mantelzorg mogelijk?"
Regels en bureaucratie kunnen een grote belemmering zijn voor mensen die voor hun naasten willen zorgen.

#wekunnenhet

Stichting Waardevolle Mantelzorg roept met de Mantelzorg Awards op tot het benutten van eigen kracht. Laten zien dat het ook anders kan, met aansprekende voorbeelden waarin mantelzorgers vertellen waardoor ze zich wel geholpen voelen.

www.mantelzorgawards.nl

Geplaatst in:

Stichting Waardevolle Mantelzorg

plaats:
Nieuwerbrug

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234