's Werelds beste hockeyster Ellen Hoog lanceert eigen sportvoedingslijn

Topatlete gaat 3 online bestellingen persoonlijk bezorgen

Amsterdam, 30 september 2016 - Ellen Hoog, vorig jaar uitgeroepen tot beste hockeyster ter wereld en onlangs gestopt als international voor Oranje, gaat haar aandacht de komende tijd richten op haar andere grote passie: gezonde voeding. Hoog lanceert haar eigen sportvoedingslijn met gezonde en natuurlijke producten. Drie van de eerste online bestellingen gaat ze persoonlijk thuisbezorgen.

In 2015 bracht Hoog al het boek 'In perfecte conditie' uit over de ultieme combinatie van sporten en gezond eten. Het bevat haar favoriete 45 gezonde recepten en 36 sportoefeningen. Tijdens wedstrijden nam ze ook altijd gezonde voeding mee voor haar teamgenoten. Nu heeft ze haar eigen voedingslijn ontwikkeld, samen met experts van het Belgische bedrijf Hiddit. Dat wil de kennis en ervaring van topatleten onder het motto 'How I did it' delen met het grote publiek.

Hoogs voedingslijn is gericht op zo gezond en natuurlijk mogelijk eten en bestaat uit vegan eiwitshakes, biologische repen voor een verantwoord tussendoortje, voor, tijdens of na de training, een multivitamine met trage afgifte voor een optimale absorptie en visolie met Omega 3 vetzuren, goed voor hart, hersenen en ogen. De lijn sluit aan bij haar visie op voeding en sommige producten komen rechtstreeks uit de recepten in haar boek.
,,Ik heb alles zelf mee ontwikkeld, onderzocht en getest en sta écht achter al mijn producten. De hoogste kwaliteit is mijn eerste prioriteit," legt Hoog uit.

Na ruim een decennium in het Nederlands elftal te hebben gespeeld gaf de 232-voudige international onlangs aan haar interlandcarrière bij Oranje te beëindigen. In die periode behaalde ze een imposant aantal prijzen. Ze won met het dames hockeyteam twee keer Olympisch goud, één keer olympisch zilver, twee wereldtitels en drie Europese titels. Daarnaast werd de aanvalster begin 2015 door de internationale hockeybond FIH uitgeroepen tot beste hockeyster ter wereld.

De atlete is volgens Hiddit een ambassadeur voor gezonde voeding. Het bedrijf wil de geheimen van topatleten op het gebied van voeding en training delen met sporters en niet-sporters. Hoog is de eerste van drie wereldberoemde sporters die hun naam hieraan verbinden. Naast de voeding voor natuurlijke prestaties van de tophockeyster, werkt Hiddit aan een lijn voor duursporters van de Belgische wereldkampioen triatlon en Ironman-winnaar Luc van Lierde en een lijn voor natuurlijke krachtsporters rond Claude Goetz, de man achter Jean-Claude van Damme.

Ellen Hoog zegt dat met haar eigen sportvoedingslijn een droom is uitgekomen. ,,Om de mogelijkheid te hebben mijn eerste klanten persoonlijk te bedanken, zal ik persoonlijk 3 online bestellingen, geplaatst tussen zaterdag 1 en zondag 9 oktober, bezorgen bij de gelukkige klant," zegt ze. ,,Zo kan ik zelf nog beter uitleggen waar mijn producten goed voor zijn. En misschien kunnen we ook nog even hockeyen. Als je van me wint, krijg je de producten zelf gratis. Ik pak alvast mijn stick en een goaltje mee."

Geplaatst in:

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tony van Campen van Hiddit
Tel: +32 495552733 of e-mail: tvc@hiddit.be.
Journalisten die aanwezig willen zijn bij de persoonlijke bezorging van de bestellingen door Ellen Hoog, kunnen zich bij hem aanmelden.

HIDDIT

plaats:
Amsterdam

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234