CSA Group opent zeer geavanceerd electro-medisch laboratorium in Seoul

SEOUL, Zuid-Korea, September 28, 2016 /PRNewswire/ --

 - Onderdeel van gezondheidszorgexpansie en wereldwijd service-aanbod -  

CSA Group, een wereldwijde leverancier van test- en certificeringsdiensten en een toonaangevende normontwikkelingsorganisatie, heeft vandaag de opening aangekondigd van haar nieuwe medische laboratorium in Songpa-gu, Seoel. Dit laboratorium is gespecialiseerd in test- en certificeringsdiensten voor elektro-medische en laboratoriumapparatuur zoals medische apparatuur voor thuisgezondheidszorg, röntgenapparatuur, HF-chirurgieapparatuur, infusiepompen, ECG-bewakingsapparatuur, laserapparatuur, endoscopische apparatuur, multifunctionele patiëntbewakingsapparatuur, microscopen en sterilisatoren.

"Aangezien de Koreaanse medische industrie aanzienlijk is gegroeid, is CSA Group verheugd om in Seoul haar grootste electro-medische laboratorium in Azië te openen. De ultramoderne installatie zal helpen te voorzien in uitgebreide test- en certificeringsdiensten voor binnenlandse bedrijven in medische apparatuur en zorgen voor effectieve toegang tot de Noord-Amerikaanse en wereldwijde markt.  Onze experts kunnen aanzienlijke gelokaliseerde test- en certificeringsdiensten bieden voor een breed scala aan medische producten, en beschikken over kennis van meerdere milieu-, veiligheids- en prestatienormen," aldus Danny Yoon, CSA Group Area Director, Azië.

Het laboratorium levert ook diensten voor commerciële en huishoudelijke apparaten, em voor audio-/video-apparatuur en HVAC/R-producten. CSA Group Korea biedt verificatieprogramma's voor duurzaamheid en energiezuinigheid volgens de Noord-Amerikaanse normen. Onlangs heeft CSA Group als onderdeel van een alliantie een serie duurzaamheidsnormen gelanceerd voor huishoudelijke producten, alsmede een CSA Group duurzaamheidskeurmerk om de consument te helpen milieuvriendelijke producten te identificeren.

Naast de test- en certificeringsdiensten worden er speciale inspectie- en veldevaluatiediensten aangeboden. Deze programma's bieden evaluatie volgens de geldende veiligheidsvoorschriften in Canada en de Verenigde Staten. De beoordeling wordt ter plekke uitgevoerd, en na succesvolle evaluatie worden apparaten die voldoen aan de voorschriften voorzien van een Speciaal Inspectielabel voor Canada of een Veldevaluatielabel voor de Verenigde Staten. De service is bedoeld voor unieke producten of producten die beperkt geproduceerd worden, en voor elektrische apparatuur die niet voorkomen op de lijst. Het proces wordt voltooid op de productieplaats, op tussentijdse distributiepunten, op de definitieve installatieplaats of een combinatie daarvan, zoals aangevraagd door de klant.

Over testen, inspectie en certificering van CSA Group  

CSA Group is een wereldwijde organisatie die zich inzet voor veiligheid, sociaal welzijn en duurzaamheid. CSA Group levert test-, inspectie- en certificeringsdiensten voor producten in vele marktsectoren, waaronder de thuis- en commerciële sector, de industriële sector, de gezondheidszorg en de automobielsector. CSA Group biedt ook certificering van functionele veiligheids- en beheersystemen. CSA Group is een van de grootste leveranciers van veiligheids- en milieucertificering voor Canada en de Verenigde Staten, en het CSA-keurmerk staat op miljarden producten wereldwijd. Voor meer informatie over CSA Group kunt u terecht op http://www.csagroup.org.

http://www.youtube.com/user/csastandards

https://twitter.com/csa_group

http://www.linkedin.com/company/csa-group

https://www.facebook.com/CSA-Group-113511338721494


 
Contactpersoon van CSA Group: 
Eugene Son 
CSA Group Korea Ltd. 
+82-2-6371-6000 
eugene.son@csagroup.org 

Contactpersoon voor de media: 
Berry Kwon 
Hill+Knowlton Strategies 
+82-2-2287-0926 

Contactpersoon van CSA Group voor de media: 
Pino Chen 
CSA Group 
+021-54261199-822 
pino.chen@csagroup.org  


CSA Group

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234