Bij Pearle op de foto met Jan Smit tijdens zijn 'Elfstedentour'

Jan Smit zit 20 jaar in het vak en viert dit samen met Pearle Opticiens! Jan bezoekt met een speciale 'Elfstedentour' 11 steden in Nederland. Tijdens deze tour komt hij in bijna iedere stad langs bij een Pearle winkel voor een exclusief fotomoment. Kom naar Pearle en ga op de foto met de enige echte Jan Smit!

Op de foto met Jan

Met de Elfstedentour komt Jan Smit naar zijn fans toe in de winkels van Pearle. Hij start op 1 oktober in Kerkrade en gaat vervolgens in de maanden oktober en november nog negen andere winkels langs. Tijdens het bezoek van Jan krijgen fans de kans om met hem op de foto te gaan. Speciaal voor de gelegenheid heeft Pearle een reclamebord ('abri') ontwikkeld waar je samen met Jan in kunt. Zo word je zelf onderdeel van een echte Pearle reclame met Jan Smit! Een professionele fotograaf maakt een mooie foto van de fan en Jan samen in de abri.

De Jan Smit Week

Met het bezoek van Jan Smit vieren lokale Pearle winkels de 'Jan Smit Week'. Gedurende de week voor het bezoek van Jan staat de abri met een 'houten Jan' al voor de winkel en kunnen fans met hem op de foto. Iedereen die een foto van zichzelf samen met Jan in de winkel laat zien of deelt via Facebook, Twitter of Instagram, kan hierbij de hashtag #JanBijPearle plaatsen.

De Elfstedentour van Jan Smit

Jan Smit viert dit jaar zijn 20-jarige jubileum groots met een Elfsteden concerttour. Hij doet de komende maanden 11 hallen in 11 steden aan; van noord tot zuid en van oost tot west. Zelf zegt Jan: "2016 wordt een knaljaar. Ik zit 20 jaar in het vak dus we gaan dit groots vieren. De Elfstedentour wordt er weer eentje als vanouds."

Kijk op pearle.nl/jan-smit voor alle data en locaties

Tijdens de bezoeken van Jan Smit aan Pearle is er voor pers de mogelijkheid om foto's/filmopnames te maken. Voor aanmeldingen en meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Esmee Blom, via eblom@pearle.nl of 06-27047489.

Pearle Opticiens

plaats:
Soesterberg

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234